Varden

Populaer blant fansen

Omdetharva­ert tvil om valget av Dag-Eilev Fagermo blant Vålerengas støttespil­lere, tyder alt på at supportern­e er enige.

- Pal.lundsholt@varden.no

Pål Lundsholt

▶ SKIEN

Å påstå at ansettelse­n av DagEilev Fagermo har ført til at Vålerengas supportere har gått mann av huse for å sikre seg sesongkort på Intility Arena, blir å dra det langt, men at det har ført til noen ekstra salg, er det ingen vil om.

Det kokte på sosiale medier og i alle landets nettaviser da Varden meldte at den tidligere Odd-treneren blir Vålerengat­rener sent torsdag kveld i forrige uke. Og på Intility Arena har de allerede merket ansettelse­n godt.

Positiv effekt

Jonas N. Almaas som er redaktør i klanen.no og styremedle­m i Klanen tvitret følgende: "En av grunnene til at man var skeptiske til å signere Fagermo var at noen av sponsorene ikke ville ha han. VIF-fansen i dag svarer med å kjøpe sesongkort. Det er vakkert! Rett og slett vakkert"

– Ansettelse­n har blitt veldig godt mottatt hos våre supportern­e og det har hatt en viss positiv effekt på sesongkort­salget, sier eventsjef i Vålerenga Morten Nydal.

Han ønsker ikke å gå ut med nøyaktige salgstall, men understrek­er at januar og februar er måneder hvor det normalt ikke selges mange sesongkort.

Flere enn normalt

– Det er jo ikke akkurat sånn at salget har skutt i vaeret, men vi har solgt noen flere enn det som er normalt for denne årstiden. Vi vet av erfaring at de aller fleste venter til ganske tett opp til seriestart med å kjøpe sesongkort, men vi har jo registrert at salgstalle­ne har gått litt opp etter ansettelse­n, sier han.

Svak start

Om ansettelse­n av Fagermo vil føre til et vesentlig høyere salg av sesongkort, vil ikke Vålerengas eventsjef forskutter­e med. I år håper de å ende på rundt 3000 – i tillegg til partneravt­aler og annet.

– Vi hadde forferdeli­g høstsesong, så vi har hatt et ganske betydelig svakere sesongkort­salg enn vi har hatt de siste totre årene – etter at vi kom til Intility Arena – så langt. Men vi ser at det er en helt annen positivite­t hos supportern­e etter ansettelse­n av Fagermo. Det virker som om supportern­e våre har trua på at dette kan bli en morsom sesong, og vi ser at sesongkort­salget er i ferd med å ta seg opp i en periode hvor det vanligvis er veldig stille, sier Nydal.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? POPULAERT: Ansettelse­n av Dag-Eilev Fagermo får mange positive reaksjoner i og rundt osloklubbe­n.
FOTO: NTB SCANPIX POPULAERT: Ansettelse­n av Dag-Eilev Fagermo får mange positive reaksjoner i og rundt osloklubbe­n.
 ?? FOTO: CATO INGEBRIGTS­EN ?? POSITIVT: Eventsjef Vålerenga, Morten Nydal, har merket ansettelse­n av Dag-Eilev Fagermo godt.
FOTO: CATO INGEBRIGTS­EN POSITIVT: Eventsjef Vålerenga, Morten Nydal, har merket ansettelse­n av Dag-Eilev Fagermo godt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway