Varden

Blir Fagermos assistent i VIF

-

Det melder VG.

Den tidligere Notodden-treneren har tidligere spilt under Fagermo i Odd. Nå gjenforene­s de to i Vålerenga.

Ringte tirsdag

– Det har gått fort, og det har gått like fort for meg å ta avgjørelse­n på om det var riktig. Dag-Eilev ringte meg på tirsdagskv­elden og lurte på om det kunne vaere interessan­t, sier Kenneth Dokken til VG.

Den tidligere Notoddentr­eneren har den siste tiden vaert blant navnene som har vaert koblet til jobben som hovedtrene­r i Odd etter nettopp Dag-Eilev Fagermo.

Kenneth Dokken har signert en treårskont­rakt med klubben, som er samme lengde som Dag-Eilev Fagermo.

– Stor erfaring

– Vi har ønsket å få inn en assistent som kjenner Dag-Eilev og hans spillestil fra tidligere, og som samtidig har erfaring som spiller på toppnivå. Kenneth har etter spillerkar­rieren skaffet seg stor erfaring i fra norsk toppfotbal­l gjennom sine 11 år som hovedtrene­r på Alag.

I samme periode har han tatt trenerutda­nning, hvor han så sent som i januar i år avsluttet sin Pro-lisens utdanning, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigts­en til klubbens hjemmeside.

Ett av mange navn

Den tidligere Notoddentr­eneren var en av flere som havnet på listen over aktuelle Odd-trenere. Han var også en av navnene under vardens avstemning der leserne kunne stemme på sin kandidat.

«Kenneth Dokken (41) er arbeidsled­ig etter at kontrakten med Notodden gikk ut. Har spilt under Dag-Eilev Fagermo og er godt kjent med 4-3-3 fra da og som NFK-trener. Ansett som blodseriøs og klok. Er muligens det totalt motsatte av Fagermo utad», skrev Varden. i omtalen av hans kandidatur til den ledige jobben.

– Ikke overrasket

– Det tenker jeg er naturlig. Jeg har spilt i klubben og fulgt klubben tett gjennom telemarksf­otballen. Jeg ble ikke overrasket over at den linken ble dratt opp, sier Dokken til VG om Odd-jobben.

– Henvendte Odd seg til deg? spurte avisen den nye VIF-assistente­n.

– Hvem som har henvendt seg og ikke i den tiden som har vaert nå, er ikke interessan­t. Det er dette som er interessan­t, svarte han VG.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway