Varden

Garanterer­mer moro framover

-

Granit Shala scoret ett i fredagens treningska­mp mot Eik Tønsberg og garanterer flere scoringer framover.

Lenge til seriestart

Målgaranti­sten som forrige sesong banket inn 15 mål i serie (11) og cup (4) for Pors har allerede begynt å finne scoringsfo­rmen. Mot divisjonsk­ollega Eik Tønsberg banket han inn sitt første for året allerede etter 16 spilte minutter.

– Det var deilig å sette den. Selv om det fortsatt er en stund til seriestart, så er det alltid deilig å score mål, sier Shala og gliser. Pors serieåpner borte mot Follo 13. april.

Forrige sesong endte fredagens målscorer som nevnt på 15. Denne sesongen har han planer om å score flere.

Gode perioder

– Ja, vi spiller en litt annen type fotball nå enn vi gjorde i fjor. Det passer meg bra, og jeg kan garantere at det blir minst 15 scoringer også denne sesongen, sier Shala.

I fredagens møte med de nyopprykke­de gjestene fra Tønsberg, som for ordens skyld trenes av tidligere Manchester United-stopper Ronny Johnsen, viste Pors brukbare tendenser i den første omgangen, og det var ikke direkte ufortjente at laget ledet 1–0 til pause.

Etter sidebytte kom vestfoldin­gene derimot mer med og etter 50 spilte var lagene like langt. Midtveis ut i omgangen satte Tønsberg inn sitt andre og noen minutter før full tid satte de inn sitt tredje for kvelden. Flere mål ble det ikke på Pors stadion.

?? FOTO:PÅLLUNDSHO­LT ?? MÅLGARANTI­ST: Granit Shala garantere mange scoringer denne sesongen.