Varden

Nte fra Snøgg

-

det ble snakket mye om under lørdagens stevene i Notoddenha­llen.

– Det er ikke så rart det. EMbronse er stort, og det er veldig stort når en bryter fra en såpass liten klubb som Snøgg klarer det. Men det viser jo bare at det går an, sier Lars Sander Eriksen,

som har gått noen runder med den ferske bronsevinn­eren.

– Det er en jeg har trent mye med, og jeg synes det er veldig moro at hun gjør det så bra som hun gjør. Det hender også at hun er med på noen økter når hun er en tur hjemom, så hun er fortsatt Snøgg-bryter, sier Eriksen.

Ikke så lenge siden

I forkant av landskampe­n ble tradisjons­rike Rallarcup arrangert i Notoddenha­llen. Det er ikke så lenge Snøggs tre landslagsb­rytere selv var i aksjon.

– Det er noen år siden, men jeg husker jo veldig godt at vi var med. Det var jo her det hele startet. Det har gått fort og hadde noen sagt til oss for fem år siden at vi kom til å bryte landskamp på hjemmebane hadde vi nok bare ristet på hodet. Men det er veldig moro, og vi gleder oss til fortsettel­sen, sier Svarstad.

16-åringen vant én og tapte én kamp lørdag. Det gjorde også Lars Sander Eriksen, mens Synne Marie Eriksen gikk på tap i begge sine. Det gjorde også Sander Handeland fra Uraedd.

«Veldig kult, og det viser at det går an å komme seg opp og fram, selv om en kommer fra et lite sted som Notodden»

▶ OSLO

Anne Svarstad, Snøgg-bryter

Til pause var stillingen 1-1. Vinnermåle­t satte oslolaget inn ett stykke ut i den andre omgangen.

- I dag møtte vi et veldig godt spillende lag. KFUM passet oss godt med tanke på at forsvarssp­illet har vaert fokuset inn mot denne kampen. I første omgang har KFUM mye

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway