Varden

Naermer seg kvalikspil­l

Skien Ishockeykl­ubb har god kontroll på 2.-plassen i 2. divisjon, som gir kvalik til 1. divisjon.

- Pal.lundsholt@varden.no

Pål Lundsholt

▶ SKIEN

I helgens dobbeltkam­p mot Stavanger hjemme i Skien Ishall gjorde vertene mer eller mindre som de ville. Lørdag ble det 15– 3 seier over siddisene. Søndag fulgte laget opp med 10–4.

Grei skuring

– Lørdag leverte vi veldig bra. Søndag var vi ikke helt der vi ønsker å vaere, selv om vi til slutt vinner ganske greit, sier Skien-trener Steinar Sørum – uten at det så ut til å plage han nevneverdi­g.

– Nei, selv om vi ikke spiller bra, så har vi kontroll. Og det er vanskelig å vaere topp fokusert når en møter et lag som en slo med 12 mål dagen før. Det er fort gjort å ramle et par hakk da, sier Sørum.

Går for kvalik

Etter helgens dobbeltsei­er har Skien ishockeykl­ubb full kontroll på 2.-plassen i 2. divisjon, som gir kvalikspil­l.

– Og vi går for den. Det hadde vaert moro å ta turen opp en divisjon igjen, sier Sørum – selv om an anser sjansen for at det vil skje allerede nå som liten.

Ikke dårlig tid

– I en kvalik vil nok Tønsberg seile opp som ganske så klare favoritter, og det vil overraske veldig om de ikke beholder plassen. Når det er sagt, så kommer vi selvfølgel­ig til å gjøre det vi kan om vi får sjansen, sier Sørum.

Skien Ishockey har som målsetting å spille på et høyere nivå enn de gjør i deg, men har i utgangspun­ktet ikke kalkulert med å gjøre det for om et par sesonger.

– Ja, vi har et ønske om å komme oss opp en divisjon, men vi har ikke dårlig tid og vi har vel egentlig ikke sett for oss at det kommer til å skje før om noen år. Men vi får se, sier Sørum.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? LEKENDE LETT: Skien Ishockeykl­ubb vant lekende lett mot Stavanger - både lørdag og søndag.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT LEKENDE LETT: Skien Ishockeykl­ubb vant lekende lett mot Stavanger - både lørdag og søndag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway