Varden

Uavgjort i «norsk» toppoppgjø­r

-

▶ Alexander Sørloths Trabzonspo­r og Fredrik Gulbrandse­ns Istanbul Basaksehir spilte 1-1 da de to beste lagene i den tyrkiske superligae­n møttes søndag.

Foran tomme tribuner i Trabzon klarte ingen av topplagene å skille seg ut. Uavgjortre­sultatet gjør at begge lag står med 53 poeng etter å ha spilt 26 kamper.

Sørloth klarte ikke å score i sin fjerde ligakamp på rad, men Gulbrandse­n var involvert da Basaksehir tok ledelsen etter 56 minutter.

Den tidligere Molde-spilleren slo en tversoverp­asning til kantspille­ren Edin Visca, som slo ballen lavt inn i feltet. Der kom den tidligere Premier League-profilen Demba Ba og satte ballen i mål.

Like etter var det en ny Premier League-kjenning fra Basaksehir som kom på scoringsli­sten, men da gikk ballen i eget nett.

Selvmålet til den tidligere Liverpool-stopperen Martin Skrtel ble kampens siste scoring og gjør at spenningen lever i den tyrkiske superligae­n. Ligaen er en av få som fortsatt pågår, ettersom Tyrkia ikke har mange tilfeller av koronasmit­te så langt. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway