Varden

Henter spiller fra eliteserie­n

Gjerpen har sikret seg enda en spiller, denne gang med erfaring fra toppnivå.

- Bjorn.borge@varden.no

Bjørn Borge

▶ SKIEN

Linn Andresen er midtspille­r/ playmaker, og scoret 32 ganger for sølvvinner Storhamar forrige sesong, og er klar for Gjerpens opprykksja­kt i 1. divisjon.

Nå flytter hun til Skien, og legger ikke skjul på at Gjerpens samarbeid med Universite­tet i Sørøst Norge har spilt en avgjørende rolle for den beslutning­en.

Viktig samarbeid

– I de innledende samtalene med Gjerpen ble jeg overbevist av deres sportslige ambisjoner, både kortsiktig og langsiktig. Jeg fikk inntrykk av en tydelig plan, som går ut på å få Gjerpen tilbake til REMA 1000-ligaen. For meg personlig er det også veldig positivt at Gjerpen og USN har et tett samarbeid som gjør det mulig å kombinere håndball med studier», sier nykommeren til Gjerpens nettside.

Andresen trekker også fram miljøet i skiensklub­ben.

– Jeg ser fram til å komme inn i det som fra utsiden ser ut til å vaere en svaert sammensvei­set gjeng, hvor samarbeid, begeistrin­g og engasjemen­t bidrar til at alle drar i samme retning for å oppnå de målsetting­ene som er satt, sier hun.

Utvikle seg

– Personlig er jeg også sikker på at jeg kan utvikle meg som håndballsp­iller i Gjerpen HK Skien. Jeg har spilt mot Gjerpen tidligere, og laget har vist at toppnivået er svaert høyt, og har et dyktig trenerteam i Pål og Anstein. Jeg ser veldig fram til å komme inn i gruppa, og starte på det jeg er sikker på blir en morsom sesong ikledd Gjerpens røde farger.

Trener Pål Oldrup Jensen er sikker på at klubben får en god bidragsyte­r.

– Hun er en litt annerledes type enn de vi har. En av hennes beste kvaliteter er å sette andre opp i gode situasjone­r. Hun vil kunne drive spillet vårt i angrep og sette fart i det. Det er en spiller med god fart og trykk. Forsvarsme­ssig er hun god i toerposisj­on. Hun er fremdeles ung, men har erfaring fra både Rema 1000-ligaen og 1. divisjon, så hun vet hva som må til for å lykkes, sier Oldrup Jensen til klubbens nettside.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? FORSTERKER: Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen henter enda en spiller.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN FORSTERKER: Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen henter enda en spiller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway