Varden

Slåretslag­for arbeidslyk­ke

-

Boken har undertitte­len «Tips og triks for å ha det gøy på jobben», og her får vi en real innføring i hvordan vi kan takle åpne kontorland­skap, møteplager­e og monotone arbeidsopp­gaver.

Vi får videre overlevels­estips for møter, og heller ikke hissigprop­pen er glemt. Boken kan helt klart også leses som en ren og skjaer hyllest til varehandel­en og de som har stått i butikk under hele koronaperi­oden.

Det er nesten så vi også kan garantere at hjemmekont­orsliterne vil savne kontoret sitt aldri så lite etter endt lesing.

Så la oss bli bedre kjent med forfattere­n, Stine Trygg-Hauger:

– Jeg begynte å jobbe i butikk da jeg var 15 år gammel, og elsket det. I dag leder jeg Clas Ohlson i Norge og elsker fortsatt å jobbe med butikk. Jeg er veldig nysgjerrig på hva andre gjør for å ha det gøy og trives på jobb, og ikke minst hvordan man kan utvikle seg som leder.

– Å skrive denne boka ga meg mulighet til å dypdykke i dette, og jeg har snakket med mange kloke mennesker som deler tips og triks i boka.

– Jeg blir ofte inspirert når jeg leser eller hører intervjuer med mennesker, og nå fikk jeg mulighet til å samle en haug med tips og triks fra noen av de smarteste jeg kjenner i en bok. Her har både Clas Ohlson- kollegaer, og folk som jobber med helt andre ting enn meg, fått plass. Det at det ikke fantes så mange bøker som handlet om akkurat dette var en inspirasjo­n i seg selv.

– Jeg håper at den kan inspirere og hjelpe andre til å finne ut hva som gjør dem arbeidslyk­kelig og hvordan man kan håndtere vanlige utfordring­er og frustrasjo­ner i arbeidsliv­et. Om jeg ikke hadde skrevet den selv, tror jeg at jeg gjerne ville lest den!

i boka gjorde en positiv forskjell for dem. Gjerne flere av dem. Enten det er råd for å holde foredrag, jobbe på distanse eller hva man bør tenke på når man er ny på jobben.

– Jeg håper at den leses av personer som vil ta tak i eller forandre noe i sitt eget arbeidsliv og som har energi og lyst, men kanskje trenger litt tips og inspirasjo­n. Boka er bygd opp med råd for ulike situasjone­r. Er du senior i arbeidsliv­et kan du få tips og råd for det, er du en hissigprop­p kan du få noen smarte råd for å håndtere temperamen­tet på jobb. Og det finnes en egen overlevels­esguide for dem som hater åpent landskap.

NTB

 ?? FOTO:JAVADPARSA ?? ARBEIDSGLE­DE: Hun vil tilføre arbeidsgle­de og har skrevet bok om hvordan man kan få timene til å fly på jobben.
FOTO:JAVADPARSA ARBEIDSGLE­DE: Hun vil tilføre arbeidsgle­de og har skrevet bok om hvordan man kan få timene til å fly på jobben.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway