Varden

Nornes vil gjøre det motsatt

-

Odd-trener Jan Frode Nornes sitter med utgående kontrakter på noen nøkkelspil­lere. Den mest prekaere er Torgeir Børven, som kan forsvinne fra Odd vederlagsf­ritt 31. juli.

Ikke straffe

Han vil likevel ikke straffe noen ved å sette dem på benken, slik for eksempel Sondre Rossbach opplevde da han ikke skrev ny kontrakt med klubben.

– Nei, jeg forholder meg til den kontrakten spillerne har. Så lenge en spiller har en avtale med Odd, så kommer de til å bli behandlet som en Oddspiller. Og jeg kommer til å starte med de elleve jeg mener er best egnet til å vinne kamper, uavhengig av hvor lang kontrakt de sitter med.

Håper i det lengste

Odd-treneren er smertelig klar over at fjorårets suverene toppscorer kan forsvinne etter kun noen få kamper av året sesong. Han håper fremdeles.

– Begynner du å bli bekymret for at du ikke har Børven i stallen etter 31. juli?

– Ikke bekymret. Det er jeg ikke. Jeg har hele tiden sagt at så lenge døren fremdeles er på gløtt har jeg håp om å i alle fall beholde Torgeir ut sesongen. Det håper jeg fremdeles på. Dette jobber klubben intenst medåfåtil.

– Jobber klubben nok med det?

– Ja, det gjør klubben. Med det er primaert sportssjef Tore Andersen og Børvens rådgiver, Kent Karlsen, som har tett dialog. Jeg vet ikke nok om alle detaljene. Det tar de seg av. intenst

▶ FOTBALL Torbjørn Agdestein var uheldig på tirsdagens Aalesund-trening da han slo kneet. Nå har den nedslående beskjeden kommet for spissen – røket korsbånd.

Det betyr at Agdestein mister hele 2020-sesongen som følge av at korsbåndet røk. Det viste undersøkel­ser etter at han tirsdag måtte forlate treningen med store smerter i kneet. 28-åringen har kontrakt med klubben ut sesongen. Agdestein var i engelske Brighton fra 2011 til 2013, der det ble totalt seks kamper i mesterskap­sserien. Han har eliteserie­kamper for Haugesund og Odd, samt 1.-divisjonsk­amper for Kristiansu­nd og Aalesund. I 2012 spilte han sin eneste aldersbest­emte landskamp da han fikk 20 minutter for U21-landslaget mot Slovenia.

(NTB)

 ?? FOTO: TROND REIDAR TEIGEN ?? FORSKJELL: Jan Frode Nornes vil ikke gjøre som Dag-Eilev Fagermo når det gjelder spillere på utgående kontrakter.
FOTO: TROND REIDAR TEIGEN FORSKJELL: Jan Frode Nornes vil ikke gjøre som Dag-Eilev Fagermo når det gjelder spillere på utgående kontrakter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway