Varden

Nå vinner Anders og vi har tre bankere

Vi kjører hele tre bankere i lørdagens omgang.

-

Det går mot en fantastisk spillørdag med travfest i nord og vest.

Først ute er Östersund med Dobbel Jackpot i V75 og 62 millioner ekstra i sjuerpotte­n. Total premiepott 166 millioner! Så går turen til Forus, hvor det fristes med 10 ekstramill­ioner til en alenebong

Östersund innleder med en av historiens største Jackpoter i V75. Hele 62 millioner kroner ekstra ligger i sjuerpotte­n, og det gir en total premiepott på 166 millioner. Hele 104 av dem kan tilfalle en enkel vinnerbong.

Får revansj?

En av dem er Jomar Blekkan, som sist søndag kusket Looking Superb i Eli tl opp s kvalifiser­ingen. Det gikk ikke som planlagt for trønder ekvipasjen, men J omar forsøker igjen denne uken. Riktig nok ikke med Looking Superb, men 3 Alma Prins viste toppform sist på Bjerke og tilmåles vinnersjan­se i V75-2. På plass er også 12 Bokli Teddy og 15 Lukas Rauen. Erik Braekken skal kuske 3 Fidji Rags i V75-4. Hovedoppsl­aget er Jämtlands Stora Pris med 500 000 kroner til vinneren. Det blir et spennende løp med 1 Cyber Lane i det beste sporet. Tilbake i løpsbanen er også ungheststj­ernen 7 Campo Bahia, som ikke har startet siden et mislykket Frankrike-opphold i vinter.

Hedrer lokale profiler

20.00 er det V75 på Forus med sju fine spilleløp.

Alle har fått sitt navn etter firbeinte stjerner fra Rogaland. Flere av løpene ser åpne ut på papiret, og samlebongs­pillerne vil neppe ha sin beste dag. Størst sportslig fokus er det i V75-7, løpet til aere for Rogalands og Norges beste varnblodsh­est gjennom alle tider - Rex Rodney. 7 M.S. Triple J. og suverene Frode Hamre blir favoritter, men fra spor nest ytterst bak vingen ligger det an til en tung innledning for mannen som rader opp seire med sine stallheste­r.

Pål Buer har en svaert god traver i 10 Anders U.S. Jeg tror han kan juble for seier etter V75-1 på Forus lørdag kveld.

Jeg har også stor tro på 2 T hai Eros i V 75-3 og 7 M. S.T ri p le J. i V 75-7.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? VANT: Pål Buer vant Sølvhesten med Massive Attack i fjor.
FOTO: MORTEN SKIFJELD VANT: Pål Buer vant Sølvhesten med Massive Attack i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway