Varden

Avsluttet skoleåret med gjeve priser

-

Utdeling av prisen Årets Unge Utøver ble delt ut av Lasse Jørn Fredriksen.

Utmerkelse­n tildeles en elev som i løpet av sine år ved TTG har markert seg nasjonalt og internasjo­nalt i sin idrett og med det avdekket et saerskilt talent og tydelig potensial som morgendage­ns toppidrett­sutøver.

Årets unge utøver er en selvsikker, men ydmyk gutt. På banen er han kjent for sin enorme energi, løpskapasi­tet, taklingsst­yrke og gode teknikk. Eleven debuterte for Odds Alag 15.04.2018 da han var 17 år gammel.

Han har 49 kamper og 5 mål for aldersbest­emt landslag, har vaert på The Guardians liste over de 60 største talentene i sitt kull i verden.

Årets Unge Utøver er Joshua

Gaston Kitolano. (Prisvinner­en kunne ikke delta på grunn av koronarest­riksjoner)

Egne veier

Terje Rasmussen minnestipe­nd ble delt ut av sportssjef Knut Helge Hagen.

Prisen går den eleven som har hatt en solid utvikling både som elev, utøver og menneske med forankring i skolens kjerneverd­ier mot, respekt og engasjemen­t. Personen er inkluderen­de, lager liv og røre, er sosial og har mot til å gå egne veier, er engasjert i andre og ønsker de vel.

Eleven behandler medelever, laerere og trenere med respekt. Eleven har på en flott måte kombinert skole og idrett på en god måte. Årets vinner er friidretts­utøver Kim Kamanzi.

Kompromiss­løs

Årets avgangsele­v deles ut av rektor Alv Øystese, og går til den eleven som på best mulig måte har klart å kombinere skole og idrettspre­stasjoner på et høyt nivå. Årets vinner beskrives som viljesterk, hardtarbei­dende og dedikert. Ingenting overlates til tilfeldigh­etene når det kommer til prestasjon­er og treningsar­beid. Her er eleven kompromiss­løs. Samtidig framstår eleven som en trivelig elev med glimt i øyet og lun humor.

Årets vinner har vaert fast inventar på junior landslaget og en sterk bidragsyte­r på laget som 1. og 2. års junior. I tillegg har han en rekke topp 3 plassering­er i NC og NM. Gjennomsla­get

var seieren i rittet Morgendage­ns Helter i Narvik.

Årets Avgangsele­v er syklist Dennis Gråsvold.

Elevrådet delte også ut priser. Årets miljøpris, gikk til kostholdsv­eileder Camilla Syversen og mental trener Louise Rodgers Holte. Elevenes Utøverpris gikk til fotballspi­ller Bjørn Maeland og årets hederspris som gikk til brytertren­er Jørn Melum.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? STIPEND: Terje Rasmussens minnestipe­nd gikk i år til Kim Kamanzi.
FOTO: PRIVAT STIPEND: Terje Rasmussens minnestipe­nd gikk i år til Kim Kamanzi.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? ÅRETS AVGANGSELE­V: Dennis Gråsvold ble årets avgangsele­v.
FOTO: PRIVAT ÅRETS AVGANGSELE­V: Dennis Gråsvold ble årets avgangsele­v.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway