Varden

To bensinstas­joner er konkurs

-

Delini Fuel AS med adresse Stathelle ble etablert for ett og ett halvt år siden, og har ifølge Brønnøysun­dregistren­e 23 ansatte. Selskapet har hatt en driftsavta­le med St1 som tok over alle Shell-stasjonene i Norge for fire år siden.

Stasjonene er åpne

Driftsavta­len til Delini Fuel har omfattet stasjonen i Porsgrunn og Seljord i tillegg til Shell Stokkebakk­en

i Bamble som ble lagt ned i oktober i fjor. Daglig leder og styreleder i Delini Fuel AS, Linda Julianne Jonsson ønsker ikke å uttale seg til Varden.

Strategi og kommunikas­jonssjef Sigrid Louise Philippert i St1 sier til Varden: «Vi er kjent med at Delini Fuel AS, som har avtale med oss om drift av Shell

Jernbanega­ta og Shell Sjøormen, er slått konkurs i dag. Vi i St1 er i kontakt med bostyrer for å avklare detaljer. Stasjonene er i åpne og i drift.»

Bostyrer, advokat Hilde Jorunn Skei Kostveit sier hun dessverre ikke har noen informasjo­n å gi, ettersom hun nettopp har mottatt sakspapire­ne.

Drevet lenge

Shell i Jernbanega­ta i Porsgrunn ble etablert i 1995 og har 12 ansatte. Shell Sjøormen yi Seljord ble etablert i 1997 og har ti ansatte. Daglig leder i Delini Fuel AS står oppført som eneeier av begge stasjonene.

Jonsson drev tidligere sammen med en kompanjong, selskapet Stasjonste­am AS. Selskapet omfattet fem betjente Shell-stasjoner med nesten 70 ansatte.

 ?? FOTO: PER ARNE RENNESTRAU­M ?? SHELL, JERNBANEGA­TA: En av sentrumsst­asjonene i Porsgrunn er konkurs.
FOTO: PER ARNE RENNESTRAU­M SHELL, JERNBANEGA­TA: En av sentrumsst­asjonene i Porsgrunn er konkurs.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway