Varden

BURSDAGER

-

90 ÅR Ole E. Dahl 90 år lørdag 5. desember

Ønsker deg en flott dag.

Vi er veldig glad i deg og setter stor pris på deg. Klem fra Randi, barn, svigerbarn, barnebarn m/fam.

80 ÅR Birger Ueland

Vi gratulerer min kjaere mann, vår omsorgsful­le og spreke pappa, svigerfar, morfar og farfar med dagen.

Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Ingrid, Tarita, Olav, Even, Sabine, Knut Erik, Anders, Thea, Noah og Olivia.

Gratulerer med 80 årsdagen din 5. desember. Kjaere mannen min! Jeg er glad for at du er den du er. Du er lettvinn og flink, du klarer det meste. Jeg vil takke deg Widar, for alt du har hjulpet meg i denne tiden jeg har vaert syk. Det har vaert langvarig, helt fra 28. mars. Men det har ikke vaert noe problem for deg. Du har vaert enestående, så det vil jeg takke deg for, kjaere Widar. Jeg setter stor pris på deg, min elskede mann.

Hilsen din Aud-Reidun.

70 ÅR Kjell Erik Sundberg

Gratulerer så mye med 70 års dagen din søndag 6. desember. Du stiller alltid opp for oss og er verdens beste pappa, bestefar, «Beppe» og svigerfar. Vi er glad i deg og håper at du får en fin dag. Klemmer fra Mette og Camilla med familier.

70 ÅR Truls

I morgen, 6. desember fyller vår spreke farfar 70 år.

Vi gratulerer med dagen og gleder oss til en aldri så liten feiring i morgen. Resten av familien gratulerer også. Bursdagskl­emmer fra verdens beste barnebarn!

18 ÅR Emmerik Aas Sandvik

Et skikkelig superhurra for Emmerik Aas Sandvik som er 18 år i dag. En ny verden åpner seg!

Store klemmer fra mamma, pappa, Fanny og Bamse

30 ÅR Benedicte Rosenberg Brustad

Når sjefen blir 30 år så må det i avisa!

Gratulerer så mye med dagen. Håper du får feiret litt selv om det er ett rart år. Du naermer deg en alder hvor Mandelstan­g er innafor å ha som favorittsj­okolade. Stor virituel klem fra gjengen i Varden!

17 ÅR Linnea Hoppestad

Hipp hopp hurra, for vår fineste Linnea! Du er ei modig jente og har pågangsmot.

Håper dagen blir fin i York, selv om feiringen blir annerledes. Kos deg så mye du kan med de du har rundt deg både fysisk i England og på sosiale medier her i Norge.

Gled deg over gaver og bursdagshi­lsener. Superglad i deg og gleder oss til å møte deg igjen... neste år! Mange gode bursdagskl­emmer fraAndreso­gmamma.

14 ÅR Mia Roligheten

Hipp, hipp hurra! I morgen fyller Mia 14 år. Du er en god venn og en super storesøste­r for Mathilde. Ønsker deg en fin bursdagsfe­iring med venninnene dine. Vi er stolte og kjempeglad i deg! Kos og klem fra mamma, pappa, Mathilde og Milli. Resten av familien hilser også.

14 ÅR Anya Sharma

Gratulerer med dagen til fineste Anya Sharma, som fyller 14 år 6. des. Kos deg masse på dagen din. Masse kyss og klemmer fra mamma, pappa og storesøste­r Anisha. Resten av familien sender hilsner også

13 ÅR Daniel Øyvang

Hurra, hurra, hurra for den flotte gutten vår, Daniel Øyvang, som er 13 år i dag! Gratulerer så mye! Vi ønsker deg alt godt og setter SÅ stor pris på deg og den du er. Klemmer fra Madelen, Tiril, Mamma og Pappa.

13 åÅrR Daniel Øyvang

Hipp hurra for den flotte tenåringen vår, Daniel Øyvang, som fyller 13 år den 5/12!

Hilsen onkel Martin,tante Kristine, Beste og Fafa.

13 ÅR Nikolai Berg Fjeldavlie

Gratulerer med dagen som tenåring! Nikolai Berg Fjeldavlie, fotballkee­per og håndballsp­iller for Gulset, fyller 13 år søndag 6. desember. Håper du får fint vaersåduka­ntennepåbå­lpanna ute. Hilsen farmor og farfar.

4 ÅR Jesper Heide Nordstrøm

Vår lille skøyer fyller 4 år. Alltid full av futt og fart. Gratulerer så masse med dagen. Store klemmer fra Mimmi og Besse.

4 ÅR Tiril Sofie

På søndag fyller tantes gojente Tiril Sofie 4 år!! Hipp hurra for jenta vår! Gleder oss til å feire deg og spise masse is!

Stor klem fra tante Tone og Onkel Petter og hele familien!

3 ÅR Josefine Kleveland

Vi vil få gratulerer hele storfamili­ene prinsesse Josefine med 3 år dagen 5. des.

Vi gleder oss til å feire deg og er veldig glade i deg alle sammen. Mange klemmer fra Mor og Far, tante Cathrine og Aurora.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway