Varden

Trodde ikke sine egne øyne

Bamble er ute av nedrykksdi­skusjonen i 5. divisjon, men keeperen var langt fra overbevist før kampslutt. - Er det mulig? spurte han flere ganger.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

– Ja, denne andreomgan­gen var spesiell. Det skal ikke vaere mulig å bomme på så mange sjanser, men vi får skylde på banen. Her var det hopp og sprett og klabb og babb, sier Kim Roligheten etter 1-0-seieren i nedrykksth­rilleren.

Seieren sørger for at bamblingen­e garantert også spiller neste sesong i 5. divisjon.

– Det har veldig mye å si for hele klubben, sier han som holdt tett da det gjaldt i høstsola.

Mer neglbiting

For Klyve blir det neglbiting til siste slutt. Laget ligger a poeng med Herkules i kjellereta­sjen på tabellen, med Vinje to poeng foran.

– Dette er ikke kjørt. Ett skal ned, og vi har gode muligheter til å klare oss, sier trener Ali Tourki Jumaa, som ikke var spesielt godt fornøyd med prestasjon­en mot Bamble.

– Det ble bare slått langt i omtrent hele kampen. Vi kan bedre enn dette, sier treneren som ikke kaller det krise om enden på visa blir nedrykk.

Frispark og mølje

– Vi har et helt nytt lag sammenlign­et med da jeg overtok for to år siden, og ting tar tid. Men, vi har tro på at vi skal ordne dette, sier treneren foran bunnoppgjø­ret mot Herkules i siste runde.

Målet kom etter et frispark og mølje foran mål litt ut i den andre omgangen. Slike situasjone­r ble det mange av i en kamp der Bamble egentlig var naermere sitt andre enn Klyve var utligning.

Tollnes klarte ikke å ta tilbake tabelltopp­en i divisjonen etter tap 2-3 borte mot Drangedal (kampen sto først oppført som Tollnes-seier på fotball.no).

Tett i toppen

Resultatet betyr at det er enda tettere i toppen av tabellen, som toppes av Storms rekruttlag. Storm-rekruttene kan imidlertid ikke rykke opp, siden førstelage­t er i 4. divisjon, og foran siste serierunde står kappløpet mellom Eidanger (24 poeng), Tollnes (22), Brevik (22) og Drangedal (21).

Tollnes og Brevik møtes i siste runde, det samme gjør Storm II og Drangedal, mens Eidanger møter Skiens Grane på Bakken.

Herøya slo Sannidal med kalassifre­ne 8-5 i lørdagens kamp i 6. divisjon. Der har Kragerø allerede sikret seg opprykk og KM-tittel..

 ?? ?? JUBLE: Bamble-keeper Kim Rikard Roligheten kunne juble til slutt.
JUBLE: Bamble-keeper Kim Rikard Roligheten kunne juble til slutt.
 ?? ALLE FOTO: BJØRN BORGE ??
ALLE FOTO: BJØRN BORGE
 ?? ?? SMELL: Mange dueller med smell i da nesten-bunnoppgjø­ret ble spilt på Klyve lørdag.
SMELL: Mange dueller med smell i da nesten-bunnoppgjø­ret ble spilt på Klyve lørdag.
 ?? ?? RYDDER: Alex Arntzen rydder i egen boks.
RYDDER: Alex Arntzen rydder i egen boks.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway