Varden

Klaebo: – Har det fint, humøret er middels

Johannes Høsflot Klaebo innrømmer at den siste ukens strid om sponsoravt­alen med Viaplay har taeret på humøret. Nå vil han ikke si mer. – Jeg orker ikke.

-

Da 25-åringen møtte pressen på Scandic Lillehamme­r Hotell torsdag ettermidda­g, ville han ikke utdype hvorfor han har snudd etter forrige helgs protest mot sponsoravt­alen og likevel vil ha Viaplay-logen på drakten.

– Jeg har sagt det jeg ville ha sagt og står for det. Utover det har jeg ikke mer å si. Hovedperso­nen er lei, sa Klaebo, som viste til pressemeld­ingen Norges Skiforbund

sendte ut torsdag morgen.

Han innrømmet at humøret er «middels» etter den siste ukens strid.

– På en skala fra én til ti? Tre, sa trønderen.

Han ble gjentatte ganger spurt om å utdype sine vurderinge­r i avtalestri­den med skiforbund­et.

– Jeg kommer ikke til å kommentere mer på dette. Vi er blitt enige om at vi ikke skal si noe mer om saken, sa Klaebo.

Klaebos strategi stå i kontrast til hvordan han og teamet har prosedert saken i mediene i de siste dagene.

Langrennss­jef i Norges Skiforbund, Espen Bjervig, mener det er satt sluttstrek for saken med pressemeld­ingen som ble sendt ut torsdag morgen.

– Jeg har hatt god dialog med Johannes og faren, og vi har vaert opptatt av å finne løsninger. Det har vi klart. Vi er enige i at vi ser forskjelli­g på saken, og at vi nå skal fokusere på det sportslige, sier Bjervig da det var hans tur til å entre podiet.

I pressemeld­ingen ble det klart at skiforbund­et og Klaebo fortsatt har ulikt syn på sponsoravt­alen, men at de er enige om å legge saken død, noe som innebaerer at Klaebo går med på å ha Viaplay-logoen på drakten i Lillehamme­r, og slik vi oppfatter det i resten av sesongen og så lenge avtalen gjelder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway