Varden

Får tilsendt fakturaer de ikke skal ha

Flere av Down Towns kunder har mottatt faktura for parkeringe­n sin. Det skulle de aldri fått.

- Anders Høines anders.hoines@varden.no

PARKERING:

▶ PORSGRUNN

Enkelte har fått registrert parkering for tre døgn, mens andre har fått et par timer for mye.

På parkeringe­n ved Down Town er det tre timers gratis parkering. For å fange opp de som parkerer er det satt opp kameraer ved alle innkjøring­er og utkjøringe­r, disse er stilt inn slik at de skal fange opp skiltnumme­ret på kjøretøyet. Det gjør de ikke nå.

Ute av posisjon

Apcoa Parking er operatør av parkerings­anlegget ved Down Town. De innrømmer at det har oppstått problemer den siste tiden.

– Vi kan bekrefte at det har oppstått utfordring­er ved anlegget i løpet av foregående uke. Utfordring­ene har vaert knyttet til kameraer helt eller delvis ute av posisjon, forteller Carl-Erik Martinsen, driftsdire­ktør i Apcoa Parking, til Varden.

– Hva er grunnen til dette?

– Vi kjenner ikke den fulle årsaken til dette enda, men mye tyder på påkjørsel eller bevisst haerverk på installasj­onen. Det kan vaere snakk om større kjøretøy som kommer borti kameraene. Det er ikke ofte vi opplever direkte haerverk på anleggene våre, men det har forekommet tidligere.

Alle blir trodd

Om du har mottatt en faktura ber Martinsen deg om å ta kontakt og kan forsikre om at ingen skal betale mer enn de må.

– Vi kjenner ikke helt til omfanget av hvor mange som er rammet ennå, men jeg kan forsikre om at alle blir trodd om de tar kontakt.

– Vil det si at det er helt gratis parkering på Down Town nå, da?

– For øyeblikket er det gratis på Down Town, ja, men vi har serviceper­sonell ute for å fikse opp i feilen og regner med at vi er oppe og går igjen i løpet av fredag.

POSISJON:

 ?? FOTO: PÅL EGIL TORNHOLM ?? Mange som har parkert på Down Town den siste tiden har fått fakturarer de ikke skal ha.
FOTO: PÅL EGIL TORNHOLM Mange som har parkert på Down Town den siste tiden har fått fakturarer de ikke skal ha.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Slik skal kameraene på Down Town se ut. Nå er fler av dem ute av posisjon, noe som førerer til feil i systemet.
FOTO: PRIVAT Slik skal kameraene på Down Town se ut. Nå er fler av dem ute av posisjon, noe som førerer til feil i systemet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway