Varden

Mats blir ny leder for Odds barn og ungdom

Mange ganger har han vaert på andre siden av bordet i dialog med Odd. Nå skal Mats Mørch Tvedt bytte side.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

▶ PORSGRUNN

Tvedt har vaert daglig leder og det meste annet i administra­sjonen i Hei, ett av fylkets aller største idrettslag.

Fra 1. september er han ansatt som ny daglig leder av Odds barne- og ungdomsavd­eling.

– I de nesten tre årene jeg har jobbet i Hei, har målet hele tiden vaert at Hei skal utvikle seg til å bli fylkets best drevne breddeklub­b, og jeg føler vi har kommet ganske langt. Nå vil jeg gjerne bidra til at Odd, som allerede er flinke med barn/ ungdom, skal bli enda bedre i det samspillet som er med de lokale breddeklub­bene, sier 28-åringen.

Spre kunnskap

Han gleder seg veldig til å jobbe i et miljø der det fotballfag­lige sitter i veggene. Ett av målene er at den kunnskapen enda bedre kan spres til breddeklub­bene i Telemark.

– Breddeklub­bene er Odds satellitte­r. Hva kan vi gjøre for at disse kan bidra til å utvikle enda flere spillere som kan utvikle seg til noe enda større? Jeg føler det er et uforløst potensial, sier han som har tilnaermet sort belte i kunnskap om den lokale breddefotb­allen.

Fortsatt Hei

Tvedt skal fortsatt spille for Heis A-lag i Varden-ligaen, og understrek­er at klubben fortsatt vil ha en viktig plass i livet.

– Jeg ble pappa til en gutt i sommer, og det er nok ikke utenkelig at jeg blir pappatrene­r i Hei i løpet av noen år. Hei er en viktig del av livet mitt.

Viktig signering

Odds daglige leder, Einar Håndlykken, er sikker på at Odd har gjort en viktig signering.

– Mats er en person som er sterk både idrettsadm­inistrativ­t og fotballfag­lig. Han kjenner breddefotb­allen i Telemark veldig godt, og har vaert sentral i den veldig gode jobben som er gjort i Hei. Det håper vi selvsagt han tar med seg inn i rollen hos oss, sier Håndlykken.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? BYTTER: Mats Tvedt har jobbet med det meste innen Hei de siste tre årene. Nå blir han ny leder for barneog ungdomsavd­elingen i Odd.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT BYTTER: Mats Tvedt har jobbet med det meste innen Hei de siste tre årene. Nå blir han ny leder for barneog ungdomsavd­elingen i Odd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway