Varden

Dediserte målet til lagkamerat

Milan Jevtovic dro av seg drakten, og pekte rett mot Sondre Rossbach etter han curlet inn det avgjørende målet i Grimstad.

- Tor Henrik Stensland tor.henrik.stensland@varden.no

Odd ledet 2–1 lenge i Grimstad, og så ut til å ha full kontroll på et tafatt Jerv-angrep. Et rolig tilbakespi­ll fra Steffen Hagen til Rossbach skulle noen få sekunder senere gjøre at kampen fikk nytt liv. Stamfoten skle, ballen havnet hos en Jerv-spiller, og like etter i det tomme buret.

Rossbach hadde også en tabbe i den forrige runden av cupen, og da ble han reddet av Steffen Hagen.

– Dette var en scoring for Sondre. Han gjør en tabbe, og da er det ekstra deilig å kunne hjelpe han og laget, forteller Jevtovic etter kamp.

– Det var for han. Jeg vet hvor viktig det var for han at ikke tabben ble utslagsgiv­ende, fortsetter han.

Flere på lista

Jevtovic bruker mesteparte­n av tiden til å snakke om prestasjon­ene til lagkamerat­ene, i stedet for scoringen.

– Tankene gikk også til Mikael. Han har ikke spilt så mye i det siste, og har heller ikke kommet inn. Han har trent beinhardt de siste ukene, og når han da kommer og scorer to mål så hadde det vaert synd om vi ikke vant. Dette fortjente han virkelig, sier han med et smil om munnen.

Det så ut til å ebbe ut i straffespa­rkkonkurra­nse, men et drømmetref­f av de sjeldne etter 110 minutter endret alt. Jevtovic mottok ballen bredt ute på venstre, tok den med seg innover i banen før han hamret den opp i lengste kryss. Til tross for at han helst ville snakke om andre var han åpenbart godt fornøyd.

– Det er min signatur det der, ler han med Levermyrs største glis.

Én ting bekymrer

I et lag som har slitt med å få ballen i mål, har Jevtovic vaert blant de aller beste. Venstrekan­ten blir bedre og bedre for hver uke, og mener selv at han er inne i en veldig god periode i karrieren.

– Jeg føler meg veldig bra. Jeg har aldri vaert i bedre fysisk form, og jeg føler meg veldig

selvsikker. I tillegg tror jeg laget stoler på meg. Jeg tror jeg kommer til å fortsette denne trenden, og vil alltid gjøre mitt beste for laget, forklarer han.

Til tross for gleden er det en ting som bekymrer han.

– Vi startet bra, men vi mistet taket i kampen, så slipper vi inn. I andre omgang kommer vi ikke i gang. Det har vaert litt slik i det siste at vi har slitt i en av omgangene. Heldigvis gikk det fint i dag, sier han og går tilbake i garderoben for å feire med de andre.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB ?? DRAMA: Her feirer helten scoringen etter 110 minutter.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, NTB DRAMA: Her feirer helten scoringen etter 110 minutter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway