Varden

Ydmyket og skriker etter nye spillere

Etter Manchester Uniteds fiaskotap 0-4 borte mot Brentford lørdag, var Erik ten Hag tydelig på at han må friske opp stallen.

-

▶ LONDON

– Vi trenger nye spillere. Kvalitetss­pillere. Vi jobber med det og skal gjøre alt vi kan for å overbevise dem om å komme.

Det svarte Ten Hag på spørsmål fra Sky Sports om han var redd for at braktapet skulle skremme vekk potensiell­e overganger. Ten Hag måtte se «De røde djevlene» slippe inn fire mål i løpet av 35 minutter. Han var alt annet enn fornøyd med å ha tapt begge sine to første kamper i Premier League.

– Det er ikke det vi hadde forventet. Det virker som det som skjedde forrige sesong har blitt dratt med videre inn i denne sesongen, og det må vi endre raskt, sa nederlende­ren.

lei seg

Ten Hag var tydelig lei seg på fansens vegne. Han også forventer langt bedre resultater i fremtiden.

Manchester United har vaert linket til Barcelona-spiller Frenkie de Jong hele sommeren, men skal vi tro spanske medier er ikke nederlende­ren interesser­t i en overgang til klubben grunnet deres mangel på spill i Champions League.

Målgivende

Erling Braut Haaland la opp til ledermålet i sin første hjemmekamp i Premier League da City slo Bournemout­h 4-0 lørdag.

Nordmannen gikk målløs av banen etter 74 minutters spill, men rakk å bidra med målpoeng også i sin andre Premier League-opptreden.

– Så flott å ha spilt min første kamp på Etihad foran all fansen. Ikke noe bedre følelse enn det! skrev nordmannen på sin Instagram-konto.

Det gjorde han da City fortjent tok ledelsen ved Ilkay Gündogan etter 18 minutter. Den norske kraftspiss­en sendte en presis ball til sin tyske lagkamerat, som var sikker i avslutning­en.

Straffered­ning

Det ble VAR-annullerin­ger, straffemis­s og hjemmejube­l da Nottingham Forest vant 1-0 over West Ham og sikret sin første Premier League-seier på 23 år søndag.

Før kampen mot West Ham hadde ikke Nottingham Forest vunnet i den engelske toppdivisj­onen siden 16. mai 1999, men søndagens seier var alt annet enn enkel.

West Ham scoret etter 43 minutter, men etter en VAR-sjekk annullerte dommer Robert Jones målet, ettersom Michail Antonio hadde løpt ned en Forestfors­varer i forkant av målet.

Istedenfor tok Forest ledelsen like etter, da Jesse Lingards skuddforsø­k ble svakt blokkert av Ben Johnson og snublet inn i mål av Taiwo Awoniyi.

Etter pause kom det flere VAR-avgjørelse­r. Brennan Johnsons scoring ble annullert for offside etter VAR-sjekk og like etter brant Tomas Soucek en stor sjanse for West Ham. På ny gikk dommer bort til monitor for å se naermere på situasjone­n. Scott McKenna hadde handset på skuddet til Soucek og dommer dømte straffe.

Det klarte ikke West Ham å

SPISS: utnytte, for forsøket til Declan Rice ble reddet av Dean Henderson. West Ham sløste vekk enda flere muligheter og nyopprykke­de Nottingham Forest kunne til slutt juble for tre poeng.

Fire målpoeng

Gabriel Jesus klarte ikke å score i Arsenal-debuten, men fulgte opp med to mål mot Leicester lørdag. Det bidro til 4-2-seier for Martin Ødegaards lag.

Ødegaard gikk nok en gang av banen uten målpoeng og utmerket seg ikke noe saerlig tross hele kampen på banen, men nordmannen og lagkamerat­ene kunne nok en gang juble for en sterk seier i Premier League.

Sist helg ble Crystal Palace slått 2-0 på bortebane og mot Leicester tok Arsenal kommandoen, anført av Jesus. Brasiliane­ren ga Arsenal ledelsen med en nydelig avslutning etter 23 minutter, før han headet inn en corner drøyt ti minutter senere.

NYE SPILLERE:

?? FOTO: ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP PHOTO/NTB. ?? Erik ten Hag skriker etter nye spillere inn i Manchester