Varden

Kommunen krevde umiddelbar­t tiltak

Odds ballklubb beklaget til både Skien kommune og stadions naboer.

- Nils-Tore Olsen nils.tore.olsen@varden.no

I september 2023 søkte Odd til Skien kommune om å få bruke kommunenes eiendom (på den store parkeringe­n mellom stadion og Hjalmar Johansens gate) til snødeponi, slik de hadde året før.

Skien kommune innvilget søknaden 31. oktober og ga følgende svar: «Med bakgrunn i gitt tillatelse i sak 55/19 datert 06.02.2019 videreføre­s tillatelse til deponi med de tidligere gitte vilkår for sesongen 2023/24. Det forutsette­s også at tiltak nevnt i e-post under datert 26.09.2023 følges ved eventuelle behov. Spesielt viktig er det at duk føres opp langs gjerder slik at snø ikke kommer utenfor gjerdene og at sluk med granulatfa­ngere følges opp og tømmes ved behov», skrev kommunen i svarbrevet.

Krevde opprydding

Kommunes krav var imidlertid ikke like enkelt å følge for klubben.

20. mars fikk Martin Dalin Vuckovic, Økonomi- og administra­sjonssjef i Odds ballklubb og daglig leder i Odds ballklubb Eiendom AS, et krav om å ordne opp umiddelbar­t fordi et gjerde hadde falt ned og mye av snøen var på avveie.

Dalin Vuckovic beklaget og lovet bot og bedring.

«Dette var ikke bra. Vi ønsker ikke at snødeponie­t skal være til sjenanse, og heller ikke at vi ikke leverer i henhold til den standarden som vi er enige med kommunen om å levere. Odds ballklubb beklager både overfor kommunen som utleier og til berørte naboer. Vi har tatt grep nå umiddelbar­t i formiddag», skriver Dalin, som hvorfor det skjedde:

«Vinden i helgen har tatt tak i gjerdene og dratt dem ned. Dessverre viser det seg at duken på gjerdene gir større vindfang enn vi hadde forventet, og dermed har vi fått trøbbel ved forklarer sterk vind. Vi har nå rettet opp gjerdene og ryddet opp. Gjerdet skal sikres bedre til uken, og vi håper det vil bidra til at tilsvarend­e situasjon ikke oppstår på nytt».

 ?? FOTO: NILS TORE OLSEN ?? BEKLAGER: Odd måtte beklage overfor både kommunen og naboer.
FOTO: NILS TORE OLSEN BEKLAGER: Odd måtte beklage overfor både kommunen og naboer.
 ?? FOTO: POSTLISTE SKIEN KOMMUNE ?? DEPONI: Slik så det ut ved snødeponie­t.
FOTO: POSTLISTE SKIEN KOMMUNE DEPONI: Slik så det ut ved snødeponie­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway