Varden

– Har skikkelig trua

Pizza-suksess i Grenland. Nå satses det med en ny matvogn i samme nabolag.

- Martin Øyvang martin.oyvang@varden.no

Fredag dukket det opp en ny matvogn utenfor Elkjøp i Skippergat­a i Porsgrunn.

Det er driverne bak Hot Wheel Pizza, Daniel Bondoc og Enei Sulgin, som allerede er etablert med en pizzavogn på elve- og parkerings­siden av Down Town kjøpesente­r, som nå har åpnet sin andre vogn.

Burger-satsning

Men her er det ikke pizza som blir å finne på menyen.

– Nei, nå har vi bestemt oss for å satse på hamburgere også. Jeg har skikkelig trua på dette. Starten har vært veldig fin, sier Daniel Bondoc som er styreleder i selskapet. Da Varden slår på tråden fredag ettermidda­g sier han at de allerede har solgt opp mot 50 hamburgere.

Han forteller videre at burgervogn-etablering­en ikke er et impulsvalg.

– Jeg har hatt lyst til å gjøre dette lenge. Først og fremst fordi jeg selv ikke har funnet et burger i området som jeg synes har smakt veldig godt. Så derfor ville jeg åpne et sted, hvor målet er at vi skal servere byens beste burger, sier Bondoc.

Billigere leie

Den opprinneli­ge planen var å plassere den nye vogna ved siden av pizzavogna utenfor Down Town, men Bondoc sier at Elkjøp-plassering­en blant annet handler om pris på leie.

– Vi måtte ha betalt nesten fire ganger så mye for å leie der som her ved Elkjøp. Når det er en nysatsing som dette, så blir det en veldig viktig faktor. Men så har vi også trua på at dette er et veldig bra sted. Mange folk både går og kjører forbi her, sier Hot Wheel-styreleder­en.

– Hvordan skal dere skille dere ut på burgermark­edet, og bli byens beste?

– Vi kommer til å satse på topp kvalitet på både kjøtt, brød, grønnsaker og annet tilbehør. Vi kommer til å eksperimen­tere med mange ulike grønnsaker og kommer til å satse på lokale varer. Burgerbrød­ene vil vi få levert hver dag fra et lokalt bakeri, sier Bondoc som legger til at de på sikt ønsker å satse på både kyllingbur­gere og kebab også - og at de vil satse på nettbestil­ling.

Den nye burgervogn­a skal etter planen ha åpent syv dager i uka.

– Så får vi tilpasse litt etter salget og interessen, sier styreleder­en.

 ?? FOTO: KRISTIN TOLO ?? SATSER: Fredag dukket det opp en ny matvogn utenfor Kiwi Skippergat­a i Porsgrunn. Det er Daniel Bondoc i Hotwheelpi­zza AS som står bak satsningen.
FOTO: KRISTIN TOLO SATSER: Fredag dukket det opp en ny matvogn utenfor Kiwi Skippergat­a i Porsgrunn. Det er Daniel Bondoc i Hotwheelpi­zza AS som står bak satsningen.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? ÅPNET: Nå er Hot Weels burger åpnet utenfor Elkjøp Porsgrunn.
FOTO: PRIVAT ÅPNET: Nå er Hot Weels burger åpnet utenfor Elkjøp Porsgrunn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway