Varden

Rett inn på laget, best på børsen

-

André Hansen 5

Sjeldent lite å gjøre de første 45 minuttene. Får mer å henge keeperhans­kene i etter pause og gjør et par viktige redninger. Slipper med skrekken da KFUM har en i stolpen rett før slutt.

Espen Ruud 5

Stort sett kontroll bakover og greit med framover. Slår et par herlige cornere. Blant annet den Ole Erik Midtskogen kun er en fantastisk redningen unna å sette i nota rett før pause.

Mihajlo Ivancevic 5

Opp flere hakk fra de siste kampene. Vinner greit med dueller langs bakken og i lufta, og gjør ting enkelt.

Solomon Owusu 6

Tilbake som sjef i midtforsva­ret. Trygg og god – både med hode og med beina. Er stort sett på rett sted til rett tid. Solid kamp.

Josef Baccay 5

Gjør en brukbar jobb i begge ender. Er opp og ned på sin kant og har stort sett kontroll på det defensive.

Filip Jørgensen 5

Er involvert i mye av det Odd foretar seg framover i banen. Men det går fortsatt litt tregt og maestroen mangler fortsatt en del før han er der vi vet han kan være.

Etzaz Hussain 5

Spiller seg mer og mer varm i Odd-trøya – uten å gjøre noe stort nummer ut av det. Rolig og fin med ball i beina og flink til å finne medspiller­e.

Mikael Ingebrigts­en 4

Som alltid lite å utsette på innsatsen. Legger ned utallige meter i begge omganger, men det blir dessverre lite ut av det.

Ole Erik Midtskogen 5

Første fra start i eliteserie­n. Er involvert i mye av det Odd foretar seg framover og er centimeter fra å heade Odd i føringen på en corner fra Espen Ruud rett før pause. Både gir og får mye juling.

Bilal Njie 5

Åpner ganske friskt og har bra fart på trommestik­kene sine. Ikke redd for å utfordre når sjansen byr seg. Dessverre ender det som ofte i null og niks. Får en god del juling.

Bork Bang-Kittilsen 3

Mer eller mindre usynlig de første 45 minuttene. Virker å være helt ute av det offensivt, men gjør en brukbar jobb defensivt. Byttet ut etter 61 min.

Innbyttere:

Faniel Tewelde i 29 min for Bork Bang-Kittilsen. Tobias Svendsen i 14 min for Bilal Njie Samuel Skree Skjeldal i 1 min for Espen Ruud

▶ ▶ ▶

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway