Vi over 60

Endelig ble jeg kvitt PIGMENTFLE­KKENE MINE

-

Etter mange år med mye soling hadde Jane fått mørke pigmentfle­kker på halsen og i ansiktet.

Det så ut som om jeg var skitten, og det plaget meg veldig. Jeg har brukt Pigment Clear™ Cream de siste 4 månedene, og jeg er så fornøyd med resultatet. Huden er blitt jevn og den stråler. Nå er jeg utrolig fornøyd med utseendet mitt.

Jane er 52 år og jobber i salgsavdel­ingen i et grossistse­lskap. - Jeg elsker arbeidet mitt og kollegene mine, utseendet mitt betyr mye for meg. Som ung «dyrket» jeg sola, og lå mange timer på stranda. Jeg dro på ferie med venninnene mine bare for å ligge i solen. Resultatet ble at jeg som voksen kk mange mørke pigment ekker, spesielt i ansiktet og på halsen. Det startet med bare noen få ekker her og der på kinnene og pannen.

Så ut som jeg var skitten

–Spesielt de siste årene synes jeg at de mørke pigment ekkene har blitt mer synlige både på ansikt og hals. Det så ut som jeg var skitten. Til å begynne med kunne jeg dekke over det med litt sminke, men med årene har det bare blitt verre.

Søkte etter hjelp for en mer jevn og vakker hud

– Det er mange produkter og behandling­er man kan prøve, men jeg ble litt forvirret over hva som var best. - Jeg har en venn som hadde kjøpt Pigment Clear™ Cream. Hun var veldig spent, men jeg kunne tydelig se at ekkene hennes var redusert. For ca 4 måneder siden bestemte jeg meg for å kjøpe kremen selv. Jeg har brukt kremen morgen og kveld. Den har en utrolig deilig tekstur og du , og er veldig enkel å bruke.

Huden min er så vakker

-I dag kan jeg tydelig se forandring­en i huden min. Den har blitt mye jevnere. Flekkene på halsen er helt borte. Huden min gløder, og jeg ser mye friskere og sunnere ut. Jeg er så glad for at jeg ble kvitt pigment ekkene mine. Jeg kjenner mange på min alder som lå mye i solen da de var unge og som i dag har problemer med mørke pigment ekker. Jeg anbefaler at du prøver Pigment Clear™ Cream.

Hvor kan man kjøpe Pigment Clear™ Cream?

Pigment Clear Cream kan kjøpes direkte på newnordic.no, eller der du kjøper helsekost.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway