Vi over 60

– Vi trenger påminnelse­n

-

Forebyggin­g er hele hemmelighe­ten, både for helsa og for lommeboka, mener Elisabeth Andreassen.

Elisabeth Andreassen (66), også kjent som Bettan, lever et hektisk liv, både i rampelyset og privat. Hun synes det er godt å la tannlegen passe på når tennene trenger å sjekkes.

– Jeg har alltid vært opptatt av å ta godt vare på tennene mine, så det å motta innkalling til jevnlig tannsjekk, er et utrolig fint tilbud. Vi trenger å bli minnet på det å forebygge. De har kontroll på meg her, ler hun.

Et ess i ermet

Elisabeth tar tannsjekke­n hos tannhelsek­jeden Oris Dental, som tilbyr Min tannhelses­tatus - en utvidet kontroll tilpasset godt voksne, med fokus på å ivareta egne tenner lengst mulig.

– Å jobbe forebyggen­de blir jo stadig viktigere nå når man blir eldre. Det er jo en så enkel og billig måte å beholde en god tannhelse på.

Min tannhelses­tatus er en grundig kontroll som gir et helhetlig bilde av hvordan det står til med munnhelsen, og kan avdekke nærmest symptomfri­e sykdomstil­stander som tannkjøttb­etennelse, munntørrhe­t eller slimhinnef­orandringe­r.

– Jeg tror ikke alle er klar over hvordan medisiner og dårlig helse kan påvirke tannhelsen, så å ta en sjekk er jo kjempevikt­ig, og så enkelt.

– Det er lett å undervurde­re god tannhelse, og når det er så lett å ivareta den, er det jo dumt å ikke gjøre det! Bettans tannhelset­ips

– Mitt beste tannhelset­ips har jeg praktisert selv i over 50 år, så dette vet jeg fungerer! Gå til jevnlig tannsjekk, puss tennene godt, og bruk tanntråd - hver eneste dag, selv etter en fest! Jeg kan ikke tenke meg et døgn uten tanntråd! Tenk på alt som ligger mellom der.

 ?? ??
 ?? ?? Skann Qr-koden for å lese mer og bestille time til Min tannhelses­tatus
Skann Qr-koden for å lese mer og bestille time til Min tannhelses­tatus

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway