Women's Health treningsguide 2018

FÅ OPP ENERGIEN

Utmattet etter hver svetteøkt? Disse strategien­e vil hjelpe deg til å gjøre treningen hard nok til å gå ned i vekt og forme muskler, men vil likevel holde energinivå­et ditt oppe.

- Caitlin Carlson

Vi behøver ikke å fortelle deg at det er forskjell på grei sex og fantastisk sex. Det samme kan sies om treningsøk­tene dine:

Noen får deg til desperat å telle ned minuttene til de er over, mens andre gir en stabil strøm av positiv energi fra begynnelse til slutt. Heldigvis er ikke den typen du opplever bare tilfeldig. «Det handler om å trene kropp og hjerne til å presse seg gjennom kjedelige perioder, slik at du kan avslutte entusiasti­sk og oppkvikket» hver gang, sier Soulcycle-instruktør Stacey Griffith.

Å gjøre det har kort- og langsiktig­e fordeler, fordi det å oppleve en enkelt positiv svetteøkt gjør det mer sannsynlig at du drar tilbake til treningsst­udioet på nytt og på nytt, ifølge Psychology of Sport and Exercise. «Jeg lærer elevene mine å innlemme enkle, kraftige strategier i treningen sin for å hjelpe dem til å få mer ut av hver økt», sier Griffith. Bruk de følgende triksene under neste trening, enten du løper på tredemølle­n, løfter vekter eller er på boot camp.

>

Få den siste repetisjon­en til å føles like bra som den første.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway