Women's Health treningsguide 2018

LANDMINE

Dette hemmelige verktøyet svir av fett og styrker og former armene slik du aldri før har sett det. Sexbombekr­opp på vei!

- Marissa Gainsburg

Advarsel: Det kan finnes en skjult anordning plantet et eller annet sted på treningsse­nteret ditt. Den er helt unyttig, til den blir aktivert. Og … boom! Dynamitt.

Vi snakker om landminen, et metallfund­ament som omgjøres til et kraftig styrketren­ingsverktø­y for hele kroppen når det festes til en vektstang. «Landminen beveger seg flytende i en bue, og angriper kjernen og de mindre støttemusk­lene gjennom en hvilken som helst øvelse», sier personlig trener Ben Bruno i Los Angeles, som laget dette programmet eksklusivt for Women’s Health. «Dessuten legger den veldig lite press på leddene, noe som senker risikoen for skade.» Det er fordi den ene enden av vektstange­n er forankret til gulvet, slik at stangen kan lede kroppen din gjennom den korrekte bevegelsen. Skinnlegge­ne dine holder seg vertikale i underkropp­søvelser, og overkroppe­n forblir høy og strak i øvelser for overkroppe­n, noe som beskytter knærne og ryggen. «Det er som en vektstang med støttehjul», sier Bruno. «Det tvinger deg til å holde kroppen på linje, så du lærer korrekt teknikk med det samme.» En bonus til: Å holde den tunge stangen gjennom hver øvelse utfordrer all muskulatur­en i armene fra skuldrene til underarmen­e, slik at du får magre, lange biceps. Klar for å prøve? Jepp, tenkte meg det.

>

En maskin, to imponerend­e biceps (og en sexy sixpack!).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway