Auto Bild (Romania)

Volkswagen ID.3

Revoluția electrică începe oficial la VW! Producția începe în noiembrie, iar primele exemplare ID.3 vor fi livrate clienților începând cu vara anului 2020.

-

PERIOADA SUMBRĂ pentru gigantul de la Wolfsburg pare s` fie de domeniul trecutului. Colacul de salvare se nume[te VW ID.3 [i aduce o revolu]ie pentru produc`torul german asemenea celor mai importante modele lansate \n secolul trecut: Beetle (1938) [i Golf (1974).

ID.3 dispune de maturitate­a tipic` a unui VW. Capota extrem de scurt`, \n`l]imea egal` cu cea a unui VW Sportsvan (1,55 m) [i noul logo al produc`torului ofer` un aspect revigorant. Aici, produc`torii au avut un singur scop, de a exprima avantajele unei ma[ini care a fost conceput` de la \nceput cu un sistem electric de propulsie. |n ciuda dimensiuni­lor compacte, la interior avem parte de spa]iul unui Passat [i de o cabin` de pilotaj complet digital`.

Exist` trei dimensiuni ale acumulator­ului (autonomie \ntre 330 [i 550 km), care ar trebui s` fie suficiente pentru 90% din totalul [oferilor care conduc în prezent ma[ini cu motoare termice. Clien]ii pot opta pentru una dintre cele dou` variante de putere (150 [i 204 CP), iar cuplul maxim va fi de 310 Nm.

 ??  ??
 ??  ?? ID.3 este primul autoturism VW care beneficiaz­ă de noua siglă. Complet verde: este prima compactă care va fi produsă cu o amprentră neutră de carbon. Bun venit în viitor: cu greu putem identifica butoane fizice. Instrument­arul este fixat pe coloana de direcție.
ID.3 este primul autoturism VW care beneficiaz­ă de noua siglă. Complet verde: este prima compactă care va fi produsă cu o amprentră neutră de carbon. Bun venit în viitor: cu greu putem identifica butoane fizice. Instrument­arul este fixat pe coloana de direcție.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania