Auto Bild (Romania)

RALIUL IAȘULUI 2019: UN LOC DOI CÂT O VICTORIE!

Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh au reușit să revină în cursă după incidentul de pe traseu cu sprijinul echipei tehnice. Echipajul susținut de Borsec s-a clasat pe locul 1 la clasa RC3!

-

RALIUL IAȘ ULUI NU A lă sat amintiri plă cute pentru Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh: echipajul a fost implicat într-un accident generat de un pilot debutant, care a oprit într-un loc interzis! „După evenimentu­l de joi de la shakedown, unde am lovit un debutant oprit total neregulame­ntar după fotocelulă, echipa tehnică a fost nevoită să depună un efort considerab­il pentru a pregăti automobilu­l pentru start. Băieții au reușit să repare și să schimbe componente­le afectate de incident, dar am fost nevoiți să luăm startul fără a putea remedia direcția mașinii, afectată și ea în urma impactului de la shakedown. Astfel, ziua de vineri s-a transforma­t într-o luptă cu mașina, o luptă pentru a rămâne pe drum. Mai mult, pe a doua buclă am rămas fără frână. Sâmbătă am încercat să găsim o soluție pentru a remedia problema de direcție, parțial am și reușit. Ne bucurăm că am reușit să terminăm cu bine acest raliu, având în vedere peripețiil­e prin

care am trecut, iar locul obținut a fost un bonus. A fost foarte greu, ne-am confruntat cu situații absurde, cu tehnica, am găsit și soluții originale, dar fără ajutorul colegului și prietenulu­i nostru Alexandru Gheorghe, care ne-a dat radiatorul lui de rezervă, eram în imposibili­tatea de a lua startul”, spune pilotul Adi Teslovan. „Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru în lupta pentru un loc pe podium, locul 2 în clasamentu­l automobile­lor cu două roți motrice și locul 1 la clasa RC3. Mulțumim echipei tehnice împreună cu care am reușit să răzbim și de data asta. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distributi­on, Autocaros, vă mulțumim pentru susținere”, a completat Adi Teslovan.

Apa minerală naturală Borsec ne-a fost un partener de nădejde în lupta noastră cu secundele.

 ??  ??
 ??  ?? Spectacol î n Raliul Moldovei! Î n rolurile principale - Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh! Echipajul susț inut de Borsec a demonstrat că poate reveni î n cursă chiar ș i după un incident grav de pe traseu!
Spectacol î n Raliul Moldovei! Î n rolurile principale - Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh! Echipajul susț inut de Borsec a demonstrat că poate reveni î n cursă chiar ș i după un incident grav de pe traseu!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Deș i maș ina a fost accidentat­ă serios, Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh au ră mas î n cursă!
Deș i maș ina a fost accidentat­ă serios, Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh au ră mas î n cursă!

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania