Auto Bild (Romania)

Toyota Camry Hybrid

-

1 Infotainme­nt Ecranul tactil funcționea­ză bine, iar operarea este fluidă. Din păcate, sistemul de operare necesită un timp suplimenta­r de acomodare, iar aspectul este unul învechit. Aplicațiil­e Apple CarPlay și Android Auto nu există, dar un smartphone poate fi conectat prin Bluetooh, ca și până acum.

2 Sistemul de climatizar­e Ventilația emite ioni încărcați negativ. Tehnologia respectivă ar trebui să ofere un aer interior mai plăcut și

mai uș or de respirat. De asemenea, tipul acesta de tehnologie este folosit ș i la unele aparate electrocas­nice ( aspiratoar­e) comerciali­zate î n Japonia.

3 Zona de încărcare inductivă pentru telefoanel­e inteligent­e compatibil­e poate fi mutată pentu a dezvălui un alt spațiu de depozitare.

 ??  ??
 ??  ?? Forma clasică de sedan are beneficii în ceea ce privește spațiul disponibil. Propulsoru­l de 2,5 litri se bucură de ajutorul unei acționări electrice adiționale.
Forma clasică de sedan are beneficii în ceea ce privește spațiul disponibil. Propulsoru­l de 2,5 litri se bucură de ajutorul unei acționări electrice adiționale.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania