Auto Bild (Romania)

TEHNIC, ACEST BENZ ESTE O BOMBOANĂ FINĂ.

-

1. RULARE COMODĂ Amortizoar­ele sistemului Air Body Control sunt solide. Sistemul pernelor de aer este o opțiune destul de scumpă, dar o recomandăm fără nicio reținere.

2. VOPSEA DURĂ Nuanța metalizată Hyazinthro­t și-a păstrat strălucire­a și profunzime­a aspectului. Nu e o culoare des întâlnită, dar reprezintă cu cinste tușa finală a solidități­i Mercedes.

3. COLECTARE RAPIDĂ Preluate cu ușurință din zona galeriilor, emisiile poluante sunt apoi reținute. Desigur, acest motor are un sistem de recircular­e a gazelor de evacuare. Unul eficient!

4. EVACUARE LUNGĂ Mercedes nu s-a zgârcit la proiectare­a sa. Componente­le arată masiv și durabil. Turbocompr­esorul, catalizato­rul și filtrul de particule sunt în stare bună.

5.

FLUTURÂND LIBER. Sub caroserie a fost descoperit­ă o folie de protecție termică parțial desprinsă. Nu era în pericol să se rupă, iar zgomotul său discret nu se auzea din mașină.

6.

COROZIUNE? După demontarea motorului, cilindrii au fost examinați cu mare atenție. Urmele maronii suspecte nu erau însă altceva decât un strat protector special.

 ??  ?? uCă ută ri fă ră succes. Günther Schiele, expertul autorităț ii tehnice DEKRA, s- a uitat îndelung după semne de coroziune î n caroserie.
uCă ută ri fă ră succes. Günther Schiele, expertul autorităț ii tehnice DEKRA, s- a uitat îndelung după semne de coroziune î n caroserie.
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania