Auto Bild (Romania)

Audi RS Q3 ...........................................

Cu Audi RS Q3 și Audi RS Q3 Sportback nu poți urca pe munte! Dar vei fi rege pe autostradă!

-

CINE MAI VREA UN SUV CA SĂ MEARGĂ PE DRUMURI de munte? Noi nu mai știm prea mulți doritori și probabil asta s-au întrebat și cei de la Audi. Așa că au hotărât să lanseze practic un SUV pentru autostradă capabil să ruleze cu 280 km/h! Audi RS Q3 și fratele RS Q3 Sportback nu prea mai au nimic în comun cu ideea unui vehicul bun la toate. Garda la sol a fost redusă cu 10 mm față de versiunile standard, s-au montat jante de 20 de inchi și caroseria a primit un kit exterior axat pe sportivita­te. Sub capotă descoperim o unitate turbo cu cinci cilindri în linie, de 2,5 litri, care poate livra 400 CP și un cuplu maxim de 480 Nm, disponibil între 1.950 și 5.850 rpm.

Cele două modele pot accelera de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde și au o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h (opțional 280 km/h). Caracterul dinamic este accentuat de scaunele față, prin profilul sportiv al acestora.

Pentru interior au fost folosite materiale de calitate și combinații bazate pe pielea Nappa și Alcantara. Alegerea unui pachet de design se reflectă și în nuanțele folosite pentru volan, centurile de siguranță și levierul cutiei de viteze. Sistemul Virtual Cockpit Plus este disponibil opțional și poate oferi informații de telemetrie.

Pot fi alese pentru caroserie culorile dedicate Kyalami Green și Nardo Grey. Audi RS Q3 și RS Q3 Sportback pot fi comandate din această lună, iar primele livrări vor începe spre finalul anului 2019.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? pGarda la sol redusă, jante de 20 de inchi și 400 CP: rețeta pentru RS Q3 și RS Q3 Sportback.
pGarda la sol redusă, jante de 20 de inchi și 400 CP: rețeta pentru RS Q3 și RS Q3 Sportback.
 ??  ?? qScaunele față au un pronunțat profil sportiv combinat cu materiale de bună calitate.
qScaunele față au un pronunțat profil sportiv combinat cu materiale de bună calitate.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania