Auto Bild (Romania)

TRANSILVAN­IA RALLY 2019: OBIECTIV ÎNDEPLINIT!

Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh au reușit să termine acest raliu dificil de la Cluj după mai bine de cinci ani de încercări. Echipajul susținut de Borsec s-a clasat pe locul 2 la clasa RC3!

-

UN NUMĂR DE 90 DE ECHIPAJE din 6 țări a participat la ediția din acest an a Transilvan­ia Rally, etapa a VII-a din Campionatu­l Național de Raliuri Dunlop și etapă din circuitul internațio­nal Tour European Rally. Echipajul compus din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh a fost din nou prezent și a obținut rezultate excelente. Etapa de la Cluj nu a fost abordată fără emoții puternice pentru că piloții susținuți de Borsec au reușit să urce pe podium după cinci ani de încercări. Lupta pentru un loc bun în clasament a înlocuit prudența, iar Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh au avut de luptat și cu alegerea neinspirat­ă a pneurilor pentru această competiție, cât și cu setările suspensiei. ”Transilvan­ia Rally 2019, locul 2 la clasa RC3 și locul IV în clasamentu­l automobile­lor cu două roți motrice. Am reușit să terminăm acest raliu după mai bine de 5 ani. A fost o etapă foarte grea, din păcate, am fost total neinspiraț­i atât în alegerea anvelopelo­r, cât și în setup-ul suspensiei. Pe lângă toate acestea, nu am reușit să mergem într-un ritm mai susținut. Până la urmă am terminat fără evenimente un raliu foarte greu”, a declarat pilotul Adi Teslovan. ”Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru în lupta cu secundele de pe probele speciale de la Transilvan­ia Rally. Urmează în octombrie Raliul Brașovului, din nou pe macadam după mulți ani. Mulțumim echipei tehnice Omega Motorsport. Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distributi­on, Autocaros, vă mulțumim pentru susținere”, mai spune pilotul Adi Teslovan. Echipajul susținut de Borsec a început pregătiril­e tehnice pentru dificila etapă din Raliul Brașovului, unde îi așteaptă o serie de probe dure pe macadam.

Apa minerală naturală Borsec ne-a fost un partener de nădejde în lupta noastră cu secundele.

 ??  ??
 ??  ?? Ediț ia din acest an a Transilvan­ia Rally a fost una dificilă! Cu toate acestea, echipajul susț inut de Borsec a luptat până la capă t! Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh s- au clasat pe locul 2 la clasa RC3!
Ediț ia din acest an a Transilvan­ia Rally a fost una dificilă! Cu toate acestea, echipajul susț inut de Borsec a luptat până la capă t! Adi Teslovan ș i Vajk Imre Cseh s- au clasat pe locul 2 la clasa RC3!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Transilvan­ia Rally 2019 a pus probleme în alegerea anvelopelo­r, cât ș i în setup- ul suspensiei.
Transilvan­ia Rally 2019 a pus probleme în alegerea anvelopelo­r, cât ș i în setup- ul suspensiei.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania