Auto Bild (Romania)

Hyundai i20

Noul Hyundai i20 arată mai bine și este mai inteligent ca niciodată.

-

ATREIA GENERAȚIE A LUI i20 se pregătește de debut. Primul i20 a fost lansat în 2008, iar succesorul său a venit în 2014. Anul 2020 ne aduce un Hyundai i20 cu un design mai curajos ca niciodată și cu dotări cum nici nu visai în clasa mică în vremea primei generații. Micul Hyundai se laudă cu un pilot automat inteligent, care funcționea­ză cu ajutorul navigației și cu un sistem care întâmpină reacțiile întârziate ale șoferului prin monitoriza­rea directă a mașinii din față. De asemenea, clienții versiunii de top vor beneficia și de sistemul Rear Cross-traffic Collision Assist pe lângă cele uzuale împrumutat­e de la clasa compactă.

Noua generație a crescut cu 5 mm în lungime și cu 30 mm în lățime. Înălțimea a fost coborâtă cu 24 mm pentru a accentua noul look axat pe dinamism. Portbagaju­l este capabil acum să înghită 351 de litri cu spătarul banchetei în pozitie ridicată.

Sub capota noului model întâlnim patru propulsoar­e pe benzină. Versiunea de bază beneficiaz­ă de un motor aspirat de 1,2 l cu 4 cilindri și 84 CP, în timp ce versiunea de top se laudă cu un propulsor turbo cu 120 CP și tehnologie mild-hybrid cu 48 V ce poate fi cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj sau la o cutie manuală inteligent­ă cu șase trepte care permite funcția de coasting.

 ??  ?? Colegii din Germania s- au î ntâlnit deja cu noul i20. Ca de obicei, aflaț i primele detalii doar din AUTO BILD!
Colegii din Germania s- au î ntâlnit deja cu noul i20. Ca de obicei, aflaț i primele detalii doar din AUTO BILD!
 ??  ?? Interiorul modern beneficiaz­ă de două ecrane cu diagonala de 10,25 inchi.
Interiorul modern beneficiaz­ă de două ecrane cu diagonala de 10,25 inchi.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania