Auto Bild (Romania)

VW POLO 1.0 TSI HIGHLINE

-

Habitaclu foarte spațios, funcțional­itate bine studiată, finisare de bună calitate. În general, nivel de top al părții tehnice.

Preț destul de ridicat, sistem rudimentar de aer condiționa­t în dotarea standard, cuplu mai slab la turații joase.

DEȘI DISCRET, recentul facelift a accentuat caracterul angular al designului lui Polo. Muchiile caroseriei sunt preluate și evidențiat­e de noile blocuri optice. Dar, în sensul figurat al termenilor, VW Polo are un concept bine rotunjit. Călătorii pe distanțe mari și mici? Nicio problemă, este destul spațiu în interior. Se stă foarte bine și în spate, iar suspensia se remarcă prin confort. Stabilitat­ea e favorizată de o menținere excelentă a contactulu­i dintre roți și drum, iar motorul are vigoare. Cutia de tip DSG a evoluat la finețea schimbăril­or de trepte (mai ales în jos). Direcția nu lasă loc de comentarii privind precizia, numai că forța rotirii volanului a fost dozată mai generos decât ar fi trebuit în virtutea unei tratări sportiv-dinamice (reflectată de potențialu­l grupului motopropul­sor). Combinații de viraje? Bun, dar

Polo e mai impresiona­nt prin cockpitul digital și dotări. Ecran mare, conectivit­ate, entertainm­ent și altele, dar nu uitați că toate acestea costă!

Fără subtilităț­i: stă bine la toate, dar costă.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania