Auto Bild (Romania)

Skoda Octavia RS

245 CP sunt oferiți cu ajutorul a două inimi! Skoda se bazează pe tehnologia Plug-in pentru noua Octavia RS. Dieselul are 200 CP, iar benzina clasică dispune tot de 245 CP.

-

FACEȚ I CUNOȘ TINȚĂ cu GTI-ul ceh! După Golf GTE și Cupra Leon, Skoda Octavia RS devine a treia maș ină sport compactă din grupul VW cu tehnologie plug-in hybrid. Un propulsor turbo pe benzină de 1,4 litri cu patru cilindri este ajutat de un motor electric de 115 CP. Starea de spirit este dată de puterea totală a sistemului de 245 CP, în timp ce cuplul maxim ajunge la 400 Nm. Informații­le oficiale indică o autonomie de aproximati­v 55 de kilometri în modul 100% electric. Prietenii unităților convențion­ale pot achizițion­a în continuare o versiune pură pe benzină sau diesel. În cazul acestora, motorul pe benzină va produce tot 245 CP, iar dieselul utilizat și de Golf GTD dispune de 200 CP.

La exterior, Octavia RS dispune de mai multe accente sportive, cum ar fi un spoiler vopsit într-o culoare contrastan­tă. Garda la sol a scăzut cu 1,5 cm față de versiunea standard. La interior găsim un volan cu trei spițe și scaune sport. Promițător.

 ??  ?? Un GTI pentru toată familia: Skoda Octavia Combi vine ș i cu o motorizare hibridă plug- in.
Un GTI pentru toată familia: Skoda Octavia Combi vine ș i cu o motorizare hibridă plug- in.
 ??  ?? Colegul german Andreas Huber în noua Skoda RS. Desigur, modelul sportiv a intrat în era digitală.
Colegul german Andreas Huber în noua Skoda RS. Desigur, modelul sportiv a intrat în era digitală.
 ??  ?? Margini ascuțite și linii sportive. Varianta liftback primește un spoiler de mici dimensiuni pe hayon.
Margini ascuțite și linii sportive. Varianta liftback primește un spoiler de mici dimensiuni pe hayon.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania