Auto Bild (Romania)

Motorsport

Sezonul 2020 al Marelui Circ a derulat deja primele teste și avem deja primele controvers­e. Mercedes a lansat un nou sistem de direcție.

-

STARTUL DE SEZON ÎN F1 A picat fix între momentul în care revista noastră este deja la tipar și ziua în care ajunge la raft. Dar asta nu ne oprește să vă împărtășim cele mai recente vești despre Marele Circ și să le comentăm în stilul în care v-am obișnuit. În ultima săptămână din februarie au avut loc testele de la Barcelona. Acestea reprezintă prima ocazie pentru mai toate echipele să își vadă rivalii în acțiune pentru prima dată în sezonul curent. Pe deasupra, sunt și un prilej bun să încerci noile soluții tehnice gândite de ingineri. Sigur, au fost testate probabil pe o pistă ascunsă de ochii oricui, dar nimic nu se compară cu un circuit întreg și real.

Nemții de la Mercedes-AMG au introdus în premieră mondială un sistem pentru îmbunătăți­rea performanț­elor prin mișcarea volanului pe adâncime. În ciuda plângerilo­r făcute de rivali,

Iată că fiecare aspect al vieții noastre poate fi afectat de ceva ce pare a fi departe la prima vedere. O epidemie din China a făcut înconjurul lumii și ne pune și pe noi în pericol.

sistemul este legal. Sistemul se numește Dual Axis Steering și oficialii FIA l-au aprobat deja. Hamilton s-a declarat încântat de noul sistem, dar Bottas a scos cel mai bun timp pentru echipa germană în prima sesiune de teste a acestui an. Sigur, de la teste la o cursă este cale lungă, așa că rămâne să vedem dacă Mercedes-AMG F1 Team va rămâne pe primul loc și în 2020. Mai interesant de atât va fi să descoperim dacă Lewis va putea să vină acasă cu un nou titlu de campion mondial.

Dar până la toate acestea, cea de-a doua cursă din calendar este programată să fie derulată fără spectatori, în timp ce cursa de Formula 1 din Australia era programată să aibă loc în momentul în care această revistă a fost trimisă la tipar. Noi nu am călători până acolo nici dacă am primi gratuit bilete, dar le dorim succes echipelor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania