Beau Monde Style

Secrete de frumusețe

-

cu Dana Sota, Sorina Fredholm, Minelli și Roxen

E pasionată de produsele de îngrijire a corpului, a rămas fidelă primului parfum pe care l-a primit

și iubește machiajul natural. Larisa Roxana Giurgiu – sau, pe scenă, Roxen – ne povestește

mai multe despre ritualul ei de frumusețe.

1. Cum s-a schimbat ritualul tău de beauty în acest an, în care am stat mai mult acasă?

Perioada asta mi-a permis să „testez” mai mult, să încerc produse noi, să-mi dau seama mai bine ce mi se potrivește și ce nu. Tenul sensibil mi-a dat mereu bătăi de cap, iar din această cauză am stat mult timp departe de produsele de îngrijire, îmi era teamă că nu mi se vor potrivi și că rezultatul va fi unul dezamăgito­r. Nu pot să spun că mi-am creat un ritual până la urmă, dar am încercat unele produse care mi-au făcut tenul tare fericit.

2. Care sunt pașii pe care îi urmezi pentru îngrijirea tenului tău?

Dimineața folosesc un gel de

curățare, mă spăl întotdeaun­a pe față cu apă rece, iar seara folosesc măști și creme hidratante sau diferite tratamente.

3. Ce cosmetice te pasionează cel mai mult?

Sincer, cel mai mult îmi plac produsele pentru îngrijirea corpului. De mică am fost atrasă de sprayuri pentru corp sau creme hidratante. Pielea mea sensibilă nu a acceptat niciodată prea ușor makeupul. Nu am o gamă preferată de makeup sau de îngrijire, de obicei mă consult cu un specialist înainte de a-mi cumpăra un produs nou.

4. Ce probleme – cu pielea sau cu părul – ai avut și cum le-ai rezolvat?

Acum câțiva ani am fost la plajă, m-am expus prea mult la soare și mi-am ars pielea atât de rău, încât nu am mai putut aplica makeup deloc din cauza exfolierii nasului. Au urmat ani în care am mers la doctor, am făcut tratamente, diverse măști acasă, pentru că îmi doream foarte tare să scap de problema respectivă… care parcă nu mai voia să plece. Acum folosesc o dată pe săptămână o mască de hidratare și creamă hidratantă zilnic.

5. Care sunt produsele tale de beauty cele mai dragi? Spune-ne câte ceva despre fiecare.

Produsele mele preferate de beauty sunt parfumuril­e și strugurelu­l de buze. Când eram mică, eram fascinată de cataloagel­e Avon care îți permiteau să simți mirosul parfumului de pe foaie.

Verișoara mea era reprezenta­nt, iar asta era mereu o bătaie de cap pentru mama atunci când voia să răsfoiască respectivu­l catalog. Stăteam lângă ea și voiam să miros de fiecare dată când vedeam un parfum.

6. Care sunt trucurile de frumusețe care te ajută cel mai mult?

În primul rând, 100% curățarea corectă a feței și crema hidratantă. Apoi, pentru makeup, mascara și blush-ul, pe care le folosesc zilnic. Nu am o gamă preferată, caut rezultatul înaintea brandului, iar asta nu mi-a dat niciodată siguranța că voi cumpăra același produs de două ori.

7. Care a fost primul tău parfum și de unde l-ai primit?

Primul meu parfum l-am primit cadou de la mătușa mea, era Lancôme, La vie est belle. A rămas parfumul meu preferat și astăzi.

8. Ce produs de beauty te-a surprins în mod plăcut?

În ultimul timp, mi-am curățat fața înainte de somn cu un gel de curățare din extract de melc. Îmi iubesc tenul de fiecare dată când folosesc produsul și, contrar așteptăril­or mele, are acțiune foarte rapidă, fapt care mă lasă să văd rezultatel­e în avans.

9. Care e machiajul tău preferat?

Machiajul meu preferat o să fie mereu cel natural.

10. Care ar fi un mare „nu” când e vorba de machiaj?

Pentru mine, excesul. Însă fiecare se simte bine în pielea lui în feluri diferite.

 ??  ?? Am stat de vorbă cu patru vedete și am vrut să aflăm ce conțin trusele lor de beauty, care sunt produsele lor preferate și alte trucuri în materie de frumusețe.
Am stat de vorbă cu patru vedete și am vrut să aflăm ce conțin trusele lor de beauty, care sunt produsele lor preferate și alte trucuri în materie de frumusețe.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania