Beau Monde Style

IRINA RIMES

-

1. Ce schimbări vestimenta­re ai făcut anul acesta, în acest nou context?

Sunt câteva schimbări care au venit natural odată cu lansarea unui nou album – Pastila. Am schimbat tunsoarea și de aici a decurs și o abordare ușor mai sexy a stilului vestimenta­r.

2. Cum ți s-a schimbat stilul, în ultimii cinci ani?

A avut o evoluție destul de dramatică din momentul lansării primului meu single, Visele. Am construit o echipă nouă care s-a ocupat de imaginea mea, echipă care m-a ajutat să mă descopăr pe mine și să descopăr identitate­a mea vestimenta­ră. Împreună ne-am jucat și ne-am distrat compunând ținute. Nu ne-am luat foarte tare în serios și asta ne-a lăsat loc de experiment­at.

3. Care sunt piesele tale preferate din garderobă, în acest moment? Au o poveste?

În acest moment sunt îndrăgosti­tă de câteva piese din piele: un trench Gerard Darel care mă face să mă simt puternică și stylish, câteva corsete House of Compulsion – care mă fac să mă simt sexy și feminină, niște bocanci Naked Wolfe – care merg la orice. Mai sunt și câteva rochii de la Dolls Kill, pe care abia aștept să le port.

4. Care sunt trucurile de stil pe care le-ai descoperit în timp, cele care funcționea­ză pentru tine?

Talia înaltă este preferata mea, pentru că alungește vizual silueta, makeup-ul minimal și luminos va face chipul să arate fresh, iar o pată de roșu va completa o tinuță.

5. În ce haine te simți sexy?

Pentru mine, sexy este o stare mentală, așa că într-o zi mă pot simți sexy într-o rochie scurtă de școlăriță, în altă zi într-un banal trening.

6. Cum ți-ai defini stilul personal?

Aș zice că stilul meu vestimenta­r îmi completeaz­ă starea, iar în perioada asta mă simt sexy, iubită, jucăușă și uneori obraznică.

7. Ce nu ai îmbrăca niciodată?

Nu spun niciodată „niciodată”, pentru că moda se schimbă, ce ne place astăzi mâine e posibil să fie passé. În plus, e fun să încerci lucruri noi și care nu sunt tocmai confortabi­le, așa evoluăm.

8. Care sunt piesele vestimenta­re care te caracteriz­ează cel mai bine?

Încălțămin­tea cu platformă, pentru că mă ajută să câștig câțiva centimetri :)), rochiile sau fustele scurte, pentru că se potrivesc bine siluetei mele, și materialel­e neconvenți­onale, precum latexul.

9. Care sunt accesoriil­e pe care le folosești cel mai frecvent, cele care fac parte din tine?

Nu sunt o împătimită a accesoriil­or, dar am câteva perechi de mănuși din latex la care tot revin în stylinguri, pentru că dau acea notă de neașteptat ținutelor, gulere și manșete detașabile care sunt foarte cute și câteva hamuri de corp. :)

10. Care sunt piesele în care investești sezonul acesta? De unde îți cumperi haine cel mai frecvent?

Sunt câteva piese pe care am pus ochii: două perechi de bocanci, un costum, o jachetă cool. Cel mai frecvent fac shopping online.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania