Beau Monde Style

OLIVIA ADDAMS

-

1. Ce schimbări vestimenta­re ai făcut anul acesta, în acest nou context?

Anul acesta nu prea m-am axat pe haine, din cauza situației și pentru că am stat mai mult pe acasă. Am ales să investesc în alte lucruri, cum ar fi un ministudio – care mă bucură foarte tare, o cameră pentru vlogging și lumini.

2. Cum ți s-a schimbat stilul, în ultimii cinci ani?

Am jonglat între stiluri, în funcție de mood și de mediul în care mă aflam. Cât timp am lucrat în corporație, am fost mai office, apoi m-am relaxat și am adoptat stilul mai casual. Acum sunt destul de comfy și street style, dar dacă se ivește ocazia să port ceva elegant, I’m in!

3. Care sunt piesele tale preferate din garderobă, în acest moment? Au o poveste?

Sunt mare fan jachete. De toate felurile, în toate culorile. Mi se par foarte cool și adaugă un „final touch nice”. Pe lângă ele, o eșarfă pe care am primit-o cadou de ziua mea de la un vânzător din bazar „for good luck” și șosetele haioase pe care le primesc în fiecare an de Crăciun de la mama mea.

4. Care sunt trucurile de stil pe care le-ai descoperit în timp, cele care funcționea­ză pentru tine?

Încerc de cele mai multe ori să îmi pun talia în evidență. De asemenea, îmi place mult să port șepci, căciuli, pălării, depinde de stilul abordat în ziua respectivă. Îmi oferă un alt vibe și mai multă încredere.

5. În ce haine te simți sexy?

Sexy mă simt când mă îmbrac elegant. Odată cu stilul elegant, capăt și altă atitudine, mai încrezătoa­re, și se vede imediat.

6. Cum ți-ai defini stilul personal?

Haotic, dar fun. O dezordine organizată, că doar sunt Fecioară. :) Nu țin cont de trenduri, dacă-mi place și mă simt bine, port.

7. Ce nu ai îmbrăca niciodată ?

Sincer, mult prea multe chestii. Duc o lungă dezbatere cu stilistul meu pe acest subiect. Noroc că s-a obișnuit cu mine și mă ia ușor când vine vorba despre încercat lucruri noi. Încerc să fiu cât mai deschisă.

8. Care sunt piesele vestimenta­re care te caracteriz­ează cel mai bine?

Întotdeaun­a o să fiu văzută cu trei chestii: o jachetă sau o haină cool, o șapcă, pălărie sau căciulă și niște ochelari trăsniți.

9. Care sunt accesoriil­e pe care le folosești cel mai frecvent, cele care fac parte din tine?

Ochelarii de soare. Am zeci de perechi. Mi se par cel mai cool accesoriu. Și cerceii, iubeeesc cerceii.

10. Care sunt piesele în care investești sezonul acesta? De unde îți cumperi haine cel mai frecvent?

Consider că niciodată nu pot avea prea multe jachete. Încă am în dulap unele cu etichetă, care așteaptă să vadă lumina zilei. :) Nu am un magazin preferat. De obicei, intru în toate și dacă îmi place ceva, cumpăr.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania