Beau Monde Style

„Sunt o împătimită a serumurilo­r”

-

3. Ce cosmetice te pasionează cel mai mult?

Iubesc produsele de makeup, îmi place să mă machiez pentru că mă relaxează. De multe ori, îmi cumpăr lucruri pe care nu prea ajung să le folosesc, dar îmi place să le am, palete de farduri de tot felul, rujuri, gloss-uri, creioane de buze etc.

4. Ce probleme – cu pielea sau cu părul – ai avut și cum le-ai rezolvat?

Deși pot să spun că sunt foarte mulțumită de tenul meu, am avut de două-trei ori probleme cu câteva iritații, acnee, și am apelat la un dermatolog foarte bun, cu tratamentu­l căruia am reușit de fiecare dată să scap de cele mai neplăcute probleme.

5. Care sunt produsele tale de beauty cele mai dragi?

O să încep cu cele pe care le folosesc de ani de zile și care sunt preferatel­e mele: BB cream-ul de la Missha, crema de față Embryoliss­e, anticearcă­n Maybelline, palete de farduri Huda Beauty, tuș de ochi Bobby Brown sau Nyx, creion de sprâncene Nyx, rujuri M.A.C.

6. Care sunt trucurile de frumusețe care te ajută cel mai mult?

Un truc care îmi vine acum în minte, prins de la make-up artista mea Edith, este cu conturul de buze dat un pic peste conturul meu natural, ca să pară buzele cu puțin mai mult volum. :)

7. Care a fost primul tău parfum și de unde l-ai primit?

Nu îmi mai amintesc exact, dar în școala generală țin minte că am primit de la mama ceva de la Avon, Little Black Dress parcă se numea, și mi-a plăcut mult. Acum am câteva care îmi plac și, deși mai încerc și parfumuri noi din când în când, tot la cele pe care le folosesc de ani de zile mă întorc: Tom Ford – Velvet Orchid, Maison Kurkdjian – Grand Soir, Chanel – Coco Noir și Tom Ford – Oud fleur.

8. Ce produs de beauty te-a surprins în mod plăcut (nu-i dădeai șanse mari, dar a fost peste așteptări)?

Nu am unul. De obicei, nu

1. Cum s-a schimbat ritualul tău de beauty în acest an, în care am stat mai mult acasă?

S-a schimbat mult, în sensul că am avut timp să folosesc mai multe produse de skincare cumpăr nimic ce nu mă convinge. Mi s-a întâmplat însă de multe ori să mă aștept de la un produs să fie wow, pentru că văzusem mare nebunie cu el pe YouTube, la toate vloggerițe­le de afară, și a fost o mare dezamăgire.

9. Care e machiajul tău preferat?

Dunga de tuș care este și de îngrijire în general, exfoliante, măști… și mult mai puțin make-up. Cumva, lucrul acesta a fost în favoarea pielii, căreia i-am dat mai multă atenție ca de obicei. aproape nelipsită, rimel, un ruj sau gloss.

10. Care ar fi un mare „nu” când e vorba de machiaj?

Nu am un machiaj la care să spun pas fără ezitare. Îmi place să ies și din zona mea de confort uneori, să experiment­ez. Însă smokey eyes în nuanțe calde și dunga de tuș rămân preferatel­e mele.

Scrie de mulți ani un blog de frumusețe și probabil că știe cele mai multe trucuri de beauty – indiferent că e vorba de machiaj sau de îngrijirea tenului. Mănâncă sănătos, face sport și e imposibil să-i ghicești vârsta. Mai jos, Dana ne

dezvăluie câte ceva din ritualul ei.

2. Care sunt pașii pe care îi urmezi pentru îngrijirea tenului tău?

La mine sunt cinci pași zilnici obligatori­i dimineața, și patru seara: demachiere + curățare, loțiune tonică, serum (diverse tipuri, în funcție de necesități­le pielii), hidratare (dimineața) sau reparare (seara) + SPF dimineața, evident.

Săptămânal folosesc un produs exfoliant, mască și dermarolle­r.

3. Ce cosmetice te pasionează cel mai mult?

Sunt o împătimită a produselor de îngrijire pentru ten, în special a serumurilo­r. Serumurile sunt produsele cu cea mai mare concentraț­ie de ingredient­e active, pătrund în piele mai bine datorită consistenț­ei fluide și ca urmare sunt mult mai eficiente. Am mai multe branduri favorite: The Ordinary, Estée Lauder, La Mer, Instant Effects.

4. Ce probleme – cu pielea sau cu părul – ai avut și cum le-ai rezolvat?

După doi ani după ce am ales dieta raw vegană am avut probleme cu părul, s-a subțiat și mi-a căzut foarte mult. A durat alți 3 ani să-și revină, cu ajutorul fiolelor și produselor de la Simply Zen și al suplimente­lor alimentare cu biotină, colagen, siliciu organic.

5. Care sunt produsele tale de beauty cele mai dragi?

În materie de serumuri, iubesc acizii de fructe, acidul glycolic,

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania