Beau Monde Style

„Frumusețea chiar vine din interior”

-

Este wellness entreprene­ur, a fondat 121tribe, știe totul despre fructe, legume și superfoods,

face sport și mănâncă sănătos. Sorina ne povestește despre cum toate acestea o ajută să-și

păstreze frumusețea.

retinolul. Un produs icon pentru mine este serumul de la Estée Lauder, Advanced Night Repair, și The Concentrat­e Serum de la La Mer. Pentru că am tenul mixt, mi se potrivește foarte bine Clinique Moisture Surge Gel cream. Ca make-up, ador fondul de ten Double Wear de la Estée Lauder, pe care îl folosesc aproape zi de zi, de ani buni.

6. Care sunt trucurile de frumusețe care te ajută cel mai mult?

Aplicarea unui cub de gheață înfășurat într-o batistă sau tifon pentru pungile de sub ochi și, în general, pentru orice inflamație (chiar și un coș), aplicarea unui autobronza­nt când sunt foarte palidă și obosită, vopsitul rădăcinii părului cu spray colorant (sau, în disperare, aplicarea de mascara maro) când nu apuc să merg la salon.

7. Care a fost primul tău parfum și de unde l-ai primit? Care e, astăzi, relația ta cu parfumuril­e?

Primul parfum care m-a cucerit a fost al mamei, era Madam Rochas, foarte la modă în anii 70-80. Parfumuril­e care îmi plac acum sunt ori foarte fresh, lemnoase, ierboase, ori grele, orientale, senzuale. Oricum, în niciun caz cele dulci și florale.

8. Ce produs de beauty te-a surprins în mod plăcut?

Serumurile de la The Ordinary, pentru că trăiam cu senzația că un produs trebuie să fie scump ca să funcționez­e. Iată că nu mai este cazul.

9. Care e machiajul tău preferat?

Smokey eyes și nude lips.

10. Care ar fi un mare „nu” când e vorba de machiaj?

Nu îmi place să am tenul încărcat de makeup, adică acel machiaj tip mască, nu accentuez și ochii și buzele în același timp, nu cumpăr produse înainte să le încerc (asta atunci când se putea).

1. Cum s-a schimbat ritualul tău de beauty în acest an, în care am stat mai mult acasă?

Nu s-a schimbat foarte mult, ritualul meu este unul destul de simplu și, chiar dacă anul acesta am petrecut mai mult timp acasă, nu pot să spun că am făcut ceva extra, poate câteva măști în plus, care să compenseze lipsa tratamente­lor faciale de la salon și mai puțin makeup. La îngrijirea părului am experiment­at toată vara cu uscarea naturală, fară foehn.

2. Care sunt pașii pe care îi urmezi pentru îngrijirea tenului tău?

Am grijă de pielea mea in & out: beau multe sucuri verzi, mă hidratez și consum multe legume, fructe și superfoods. Frumusețea chiar vine din interior, atât din dietă, cât și din echilibrul body, mind & soul.

Când vine vorba de ritualul de îngrijire a tenului pe exterior, pașii sunt: curățare cu apă micelară și apă termală, hidratare cu serum cu acid hialuronic, cremă de față și ochi, mască o dată pe săptămână. Mai rar, merg și la tratamente faciale.

3. Ce cosmetice te pasionează cel mai mult?

Cele de îngrijire a tenului și a părului mă atrag cel mai mult, variante organice, vegane și cruelty free. Câteva game preferate sunt Sorocci, Maria Nilla, E-cooking și Kevin Murphy.

4. Ce probleme – cu pielea sau cu părul – ai avut și cum le-ai rezolvat?

Cam toate probleme pe care le-am avut cu tenul, părul, unghiile au dispărut odată cu trecerea la o alimentați­e bazată pe plante, cu focus pe alimente întregi, organice. Eu am un păr destul de fin și moale și până n-am descoperit produsele care să îi dea textură, aveam un „issue” cu aranjarea lui și de cele mai multe ori eram nemulțumit­ă de cum arată. Șamponul face o mare diferență.

5. Care sunt produsele tale de beauty cele mai dragi?

Serumurile de hidratare, nu îmi mai pot imagina o rutină fară ele, mai ales cele pe bază de acid hialuronic. Apoi crema de corp după fiecare duș este un must have.

6. Care sunt trucurile de frumusețe care te ajută cel mai mult?

Șamponul uscat – în zilele când nu am timp să spăl părul. Serum de ochi și măști cu acid hialuronic, pentru un look proaspăt. Blush roz pe arcadă și tapotat pe buze pentru un look baby doll. Multă apă pentru un ten hidratat.

7. Care a fost primul tău parfum și de unde l-ai primit?

Un mini-parfum Tresor de la Lancôme pe care l-am primit de la prietena mamei pe la 12-13 ani. Cred că m-a ținut cel puțin doi ani, chiar dacă sticla avea doar 15 ml. :) Acum folosesc Orris Tattoo, Parle Moi De Parfum, un brand de nișă sustenabil, pe care l-am descoperit în parfumeria Rosa Mundi.

8. Ce produs de beauty te-au surprins în mod plăcut?

Corectorul Naked Skin de la Urban Decay, care nu se adună și acoperă bine petele de soare care îmi mai apar vara.

9. Care e machiajul tău preferat?

Un make-up natural cu BB cream sau un fond de ten cu textură light, highlighte­r, blush pentru obraji, arcade și buze și mascara. Acum folosesc gama de make-up de la Mádara.

10. Care ar fi un mare „nu” când e vorba de machiaj?

Machiajul de televiziun­e, cu umbre, contouring, gene false etc.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania