Beau Monde Style

HORIA BRENCIU

-

Ce ți-a plăcut cel mai mult din experiența Masked Singer?

Misterele, indiciile, surprizele, majoritate­a momentelor muzicale ale VIP-urilor mascate, capcanele, chiar și nebunia generată de nedescoper­irea anumitor măști... Și faptul că au fost vedete din domenii variate m-a bucurat. Pe lângă asta, mi-au venit niște mesaje faine pe internet de la niște telespecta­tori care nu au îndrăgit deloc Masked Singer la prima ediție, dar care s-au atașat de show pe parcurs :). Una peste alta, emisiunea mi-a pus mintea la contribuți­e și m-a determinat să fiu ceva mai atent la starurile care mă înconjoară. Cine știe cine va participa la un potențial sezon 2?!

Care a fost cea mai mare surpriză din cadrul show-ului?

Panda, Shrek Căpcăunul, Vulpoiul... Ăsta e podiumul meu! Cei trei mi-au dat multe nopți nedormite, dar mi-au adus și multe zâmbete. Și acum, când vorbesc cu Irina Rimes și cu Mircea Radu, îi felicit mereu pentru momentele de la Masked Singer.

Câtă muncă a însemnat pentru tine

Masked Singer?

Pentru mine a fost, pur și simplu, distracție. Tot ce am făcut am făcut de plăcere. Evident, greul în spectacolu­l ăsta le revine vedetelor mascate. Ele trebuie aplaudate!

Ce ți s-a părut cel mai greu?

Costumele! La dezvăluire­a Alexandrei Stan am făcut o poză cu capul Iepurașulu­i, care făcea parte din masca ei. Nu era deloc ușor... Închipuiți-vă greutatea întregului costum în timpul executării coregrafii­lor realizate de ea pe scenă. Sau când Florin Piersic Jr. și-a dat capul de Monstru jos... Vedetele nu au avut deloc o misiune ușoară. S-a transpirat mult. Asta-i cert! :-)

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania