Beau Monde Style

Camera fetelor

-

„Camera copilăriei are o valoare emoțională specială. E primul loc despre care simțim că ne aparține, micul nostru univers prietenos și vesel. Pentru Rita, am vrut o cameră care să inspire ideea de libertate, călătorie și natură. Ne-am dorit un spațiu luminos, cald și feminin, unde există lucruri care te duc cu gândul la departe, dar și la foarte aproape, în zonele cele mai intime și duioase ale ființei noastre. Mai concret, dacă patul-baldachin amintește de vacanța de anul trecut în Bali – una dintre cele mai frumoase din viața mea – într-un colț al camerei se află o căsuță tradiționa­lă românească, din lemn natural, care cromatic se încadrează perfect în peisaj și care ne amintește de locuri dragi de la noi din țară. Lângă ușă e un mic scăunel de copii, care a străbătut generații până să ajungă în camera fetelor mele. În plus, mi-am mai dorit ca în camera Ritei să existe și un loc al surioarei ei. Sunt două fetițe apropiate de vârstă și, chiar dacă cea mică e bebe și nu pot să o las acolo continuu, îmi doresc ca Rita să fie conștientă mereu de prezența celei mici. Poate nu va dormi acolo pentru început, dar uneori, când se va mai juca Rita în cameră, vreau să stea și surioara mai mică acolo, să aibă locul ei.”

 ??  ??
 ??  ?? 1. În camera fetelor s-a folosit foarte mult bambusul, pentru că Laurei îi pare o alegere „verde”, eco. Pe lângă faptul că e spectaculo­s, bambusul e rezistent, ușor, exotic și o sursă care se regenereaz­ă repede. Pătuțul Ritei și standerul de haine sunt tot din bambus, la fel și rafturile de cărți.
2. Inițial, Laura a pornit de la ideea unui pat-căsuță, dar ulterior a descoperit online patul cu baldachin pe universult­au.ro, și nu i-a rezistat.
3. Fetele de la miaki.ro au desenat un model de tapet special pentru camera Ritei. Acum, modelul este pe site-ul lor și se numeste Rita’s Jungle.
1. În camera fetelor s-a folosit foarte mult bambusul, pentru că Laurei îi pare o alegere „verde”, eco. Pe lângă faptul că e spectaculo­s, bambusul e rezistent, ușor, exotic și o sursă care se regenereaz­ă repede. Pătuțul Ritei și standerul de haine sunt tot din bambus, la fel și rafturile de cărți. 2. Inițial, Laura a pornit de la ideea unui pat-căsuță, dar ulterior a descoperit online patul cu baldachin pe universult­au.ro, și nu i-a rezistat. 3. Fetele de la miaki.ro au desenat un model de tapet special pentru camera Ritei. Acum, modelul este pe site-ul lor și se numeste Rita’s Jungle.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania