Beau Monde Style

Colțișorul Verei

-

„Am conceput un spațiu pentru Vera și în dormitorul nostru, nu l-am reamenajat, ci am integrat firesc noile lucruri, astfel încât să se potriveasc­ă cu designul camerei. De fapt, chiar asta e ideea noastră: am primit-o pe surioara Ritei și fiica noastră mai mică cu dragoste, cu brațele și inimile deschise în familia pe care a ales-o. Și, totodată, îi arătăm valorile noastre, lucrurile în care credem și pe care le iubim – portul național, natura, tradițiile, credința. Iar zona pe care am amenajat-o în camera noastră pentru cea mică vorbește despre toate acestea. Pătuțul pe care l-am cumpărat de la Concept Kids, Adinish, este o reinterpre­tare a celui tradiționa­l, care se potrivește foarte bine cu dormitorul nostru. Buchețelul de busuioc învelit în dantelă stă de obicei lângă iile noastre. Acum, l-am pus la baldachinu­l ei, și nu întâmplăto­r. Este o parte din buchetul meu de mireasă, care mă duce cu gândul la nunțile vechi de la țară, așa cum a fost și nunta noastră tradiționa­lă din Ardeal, cu atât mai mult cu cât Vera s-a născut de Sf. Maria, când aniversăm și noi cinci ani de la nunta tradiționa­lă.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 1. Laura a cules pentru cea mică mai multe buchete de flori, pe care le-a uscat. Fiecare buchet are o semnificaț­ie aparte.
2. Pătuțul are saltea antireflux, foarte importantă pentru nou-născuți – se poate legăna, dar și bloca.
3. Elementele tradiționa­le sunt prezente peste tot în dormitor, atmosfera amintind de estetica autentică românească.
4. Dulăpiorul Verei, decorat cu ciucuri împletiți, dă voioșie și culoare încăperii.
1. Laura a cules pentru cea mică mai multe buchete de flori, pe care le-a uscat. Fiecare buchet are o semnificaț­ie aparte. 2. Pătuțul are saltea antireflux, foarte importantă pentru nou-născuți – se poate legăna, dar și bloca. 3. Elementele tradiționa­le sunt prezente peste tot în dormitor, atmosfera amintind de estetica autentică românească. 4. Dulăpiorul Verei, decorat cu ciucuri împletiți, dă voioșie și culoare încăperii.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania