Casa si Gradina

Culori care stimulează simțuri

- PRODUCȚIE: Elena Mihăescu FOTO: Alexandru Roșieanu

Cauţi un pic de linişte şi relaxare aproape de Bucureşti? Am găsit un loc care s-ar putea să îţi placă: situat pe malul lacului Snagov şi înconjurat de tipica natură a câmpiilor din sud, Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sănătate şi rejuvenare.

COMPLEXUL este compus din trei clădiri și un spațiu exterior, iar de amenajare s-a ocupat designerul de interior Ciprian Șipoș. Alegerea materialel­or și a direcției de design interior a fost inspirată de amplasare și denumirea Country Spa Health & Beauty Retreat. „Boutique hotel-ul, prin cele opt camere și trei apartament­e, un restaurant și zona de library, este plin de culori, fiecare spațiu având elemente și culori distincte. Medical SPA-ul scoate în evidență nuanțe calde din lemn și zone care te calmează și îți inspiră armonie. În afara cabinetelo­r, spațiul deschis este dedicat terapiilor tip Yoga sau altor proceduri de grup, iar SPA-ul este oaza de liniște care îți relaxează simțurile”, spune designerul. Alături de acestea, cinematogr­aful exterior, terenul de tenis sau de fotbal, piscina și zonele de apă fac din acest loc o destinație ideală pentru un weekend liniștit.

 ??  ??
 ??  ?? Trei branduri cunoscute au fost alese pentru terapiile corporale și pentru tratamente­le faciale: Yon-Ka, Young Living și Lakshmi. Poți opta pentru: tratamente faciale, terapie cu roci vulcanice, drenaj limfatic, gomaje, împachetăr­i, microdermo­abraziune...
Trei branduri cunoscute au fost alese pentru terapiile corporale și pentru tratamente­le faciale: Yon-Ka, Young Living și Lakshmi. Poți opta pentru: tratamente faciale, terapie cu roci vulcanice, drenaj limfatic, gomaje, împachetăr­i, microdermo­abraziune...
 ??  ?? Culorile vibrante care au fost folosite în amenajarea camerelor din hotel stimulează, după cum spune designerul, anumite simțuri, creativita­tea și productivi­tatea.
Culorile vibrante care au fost folosite în amenajarea camerelor din hotel stimulează, după cum spune designerul, anumite simțuri, creativita­tea și productivi­tatea.
 ??  ?? Proiectul a fost gândit ca un centru complet de sănătate și îngrijire care să te ajute să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional. În acest colț nu trebuie decât să te relaxezi.
Proiectul a fost gândit ca un centru complet de sănătate și îngrijire care să te ajute să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional. În acest colț nu trebuie decât să te relaxezi.
 ??  ?? Piesele de mobilier, culorile și finisajele, precum și reinterpre­tarea unor elemente duc cu gândul la stilul country chic.
Piesele de mobilier, culorile și finisajele, precum și reinterpre­tarea unor elemente duc cu gândul la stilul country chic.
 ??  ?? Înconjurat de natură și departe de zgomotul orașului, așa te întâmpină Country Spa Health & Beauty Retreat.
Înconjurat de natură și departe de zgomotul orașului, așa te întâmpină Country Spa Health & Beauty Retreat.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania