Casa si Gradina

Gazon englezesc

-

ACCESORIIL­E ȘI PIESELE DE MOBILIER au fost alese din materiale naturale, asortate pardoselei din lemn, astfel încât să sublinieze ideea de cămin în aer liber. Covoarele sunt cele care întregesc această imagine de confort și naturalețe. Nu lipsesc nici coșurile de depozitare sau păturile călduroase pregătite pentru lăsarea serii. Astfel amplasate, în această scenografi­e, dau senzația că-și așteaptă mereu musafirii dornici de stat la taclale și petrecut seri memorabile sub cerul înstelat.

FIECARE COLȚIȘOR a fost tratat individual, dar în același timp ca parte din ansamblu; astfel, toate zonele se leagă stilistic între ele. Trecerile înspre zona verde se fac sacadat, fără a avea o delimitare rigidă. Paravanele pe care au fost urcate plante curgătoare sau plante agățătoare creează intimitate față de vecini, dar în același timp nu creează presiune vizuală asupra lor și nu micșorează spațiul alocat relaxării. Și în restul grădinii au fost puse ghivece cu petunii, leandru, sansevieri­a, măslini și areca pentru a da grădinii o notă luxuriantă și intimă.

ÎN SPATELE GRĂDINII se află o zonă împădurită, iar proprietar­ii și-au dorit să omită gardul despărțito­r dintre grădină și pădure tocmai pentru a da senzația unui spațiu imens, nemărginit. Această decizie a dat amploare curții. Iar pentru a păstra totuși siguranța căminului, au montat camere de supraveghe­re și senzori de mișcare pe toată proprietat­ea.

 ??  ?? Petuniile sunt foarte rezistente atât în zonele de semiumbră, cât și în plin soare, fiind cea mai bună soluție florală pentru decorarea teraselor.
Petuniile sunt foarte rezistente atât în zonele de semiumbră, cât și în plin soare, fiind cea mai bună soluție florală pentru decorarea teraselor.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania