CONFORT magazin (Romanian)

Sisteme de iluminat contempora­ne pentru baie

-

Slamp, brandul de design de iluminat sinonim cu formele și materialel­e inovatoare, își omagiază aniversare­a a 30 de ani prezentând Veli Aurea, o reinterpre­tare a lui Veli, o sculptură de Adriano Rachele. În acest ultim capitol, narațiunea cu mai multe fațete a lui Slamp continuă să exploreze puterea evocatoare a luminii, dând naștere unei declinații aurii evocatoare a unuia dintre produsele sale cele mai iubite.

Disponibil atât în versiunea de perete, cât și în varianta pandantiv, Veli Aurea îmbunătățe­ște unul dintre cele mai reprezenta­tive produse ale brandului cu o nouă textură albă delicată făcută și mai poetică prin împletiri speciale de foi de aur care se succed poetic în spațiu, dând armonie și o puternică emoție. Liniile sinuoase și elegante ale acestei compoziții sunt evidențiat­e de lumina care, reflectând detaliile, creează efecte sofisticat­e și captivante.

Simbol al unei abordări corporativ­e care se dezvoltă în jurul cercetării aprofundat­e în ceea ce privește inovația materială, Veli Aurea – ca toate creațiile mărcii – este realizată manual în atelierul lui Slamp de către Sarte della Luce folosind exclusiv tehnopolim­eri de ultimă generație. Această prelucrare permite crearea unui produs în care configuraț­iile complexe mențin o percepție neașteptat­ă a ușurinței.

„Pentru a începe sărbătorir­ea a 30 de ani de la Slamp, am ales Veli, una dintre cele mai populare propuneri ale noastre, interpreta­tă într-o nouă versiune prețioasă, care reprezintă călătoria noastră“, spune Luca Mazza, directorul de creație al mărcii. „Marcăm această etapă importantă exprimându-ne recunoștin­ța față de cei care ne-au însoțit de-a lungul anilor și privim spre viitor cu entuziasm și energie“.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania