Cosmopolitan Man

NOUL DISCOVERY

-

Într-o variantă îmbunătăţi­tă atât la exterior, cât și la interior, noul Land Rover Discovery este mai sofisticat, mai dezirabil și mai eficient — echipat cu motorizări puternice, cu tehnologie MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) și cu sistem multimedia Pivi Pro (ecran tactil HD cu diagonala 11.4 inch și conectivit­ate avansată cu actualizăr­i Sofware-over-theair). Mai mult, noul Discovery este printre primele Suv-uri premium cu șapte locuri, din lume, care au motoare diesel cu certificat RDE2 și conforme Euro 6d-final.

Iar ce ne place nouă cel mai mult: noua funcţie de ionizare a aerului din habitaclu, cu filtru de particule PM2.5, monitorize­ază calitatea aerului în interior și filtrează particulel­e nocive. What? Indeed! În plus, cheia ta inteligent­ă de tip brăţară sau suporturil­e pentru tabletele Click&go te vor face să te simţi parte dintr-un secol al confortulu­i și al tehnologie­i.

 ??  ?? Motor diesel mai curat; Filtrarea avansată a aerului MHEV; Multimedia Pivi PRO; Tracţiune inteligent­ă; Farer LED
Motor diesel mai curat; Filtrarea avansată a aerului MHEV; Multimedia Pivi PRO; Tracţiune inteligent­ă; Farer LED
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania