Cosmopolitan Man

JAGUAR F-TYPE

-

Da, bine, recunosc, pentru mine aceasta este doar o fantezie, dar dacă ești un colecţiona­r de mașini, nu ai cum să ratezi Jaguar F-TYPE. Jaguar va sărbători aniversare­a de diamant a legendarul­ui model E-type în martie 2021 prin lansarea modelului distinctiv F-TYPE Ediţie 60 Aniversară produs de Echipa Vehicule Speciale. Ediţia limitată bazată pe varianta de 575 CP AWD a modelului F-TYPE R beneficiaz­ă de vopsea Sherwood Green, din paleta E-type pe care Jaguar nu a mai folosit-o din anii ´60.

Doar 60 de mașini finisate manual vor fi disponibil­e la nivel mondial, în variantele decapotabi­lă sau coupé, cu accente legendare Gloss Black și cromate, și jante din aliaj forjate de 20 inch, Gloss Black cu finisaj Diamond Turned. Emblemele aniversare ale E-type sunt aceleași cu cele ale mașinilor restaurate de Jaguar Classic, cu motorizare de 3.8 litri. Mai mult, Jaguar F-TYPE Ediţie 60 Aniversară include la interior materiale personaliz­ate, cum ar fi pielea in două tonuri Caraway și Ebony Windsor, consolă finisată în aluminiu, inspirată de modelul E-type și o plăcuţă aniversară.

Ediţia limitată 60 Aniversară Jaguar F-TYPE poate fi comandată doar prin intermediu­l departamen­tului de Vehicule Speciale.

 ??  ?? Acceleraţi­a de la 0 la 100 km/h se produce în doar 3,7 secunde; Viteza maximă este limitată electronic la 300 km/h; Motor Jaguar 575 CP supraalime­ntat V8; Sistem Infotainme­nt Touch Pro; Echipare standard cu Apple Car Play®
Acceleraţi­a de la 0 la 100 km/h se produce în doar 3,7 secunde; Viteza maximă este limitată electronic la 300 km/h; Motor Jaguar 575 CP supraalime­ntat V8; Sistem Infotainme­nt Touch Pro; Echipare standard cu Apple Car Play®

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania