Sima csíkszeredai siker született Korondon

Tizenegy gólos győzelmet aratott az Imperial Wet a párharc első meccsén

Csíki Hírlap - - SPORT -

Különösebb megerőltetés nélkül hozta a kötelező győzelmet a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó csapata az alsóházi rájátszás első mérkőzésén. A csíkiak 11 gólos győzelmet arattak a Marosvásárhelyi City’Us vendégeként.

Atalálkozót viszont nem Marosvásárhelyen, hanem Korondon rendezték meg. A City’Us jó kapcsolatot ápol a sóvidékiekkel, akik jövőtől az U19- es bajnokságban csapatot szeretnének indítani, most pedig népszerűsítik a sportágat. Eredmény, alsóházi rájátszás, 1. forduló:

Marosvásárhelyi City’Us– Csíkszeredai Imperial Wet 3–14 (1– 8). Gólszerzők: Alexandru Pop 2, Nagy Norbert, illetve Szőcs László 3, Tankó Levente, Alvaro, Pinto és Ribeiro 2-2, Birtalan Barna, Balog Zsolt és Nuninho. City’Us: Coman – Boros, Pop, Dobai, Szabó, Orbán, Nagy, Coldea, Csíki, Ludușan. Imperial Wet: Dospinescu ( Bíró) – Pinto, Alvaro, Ribeiro, Nuninho, Tankó, Birtalan, Szőcs László, Dobri, Pavel, Kurkó, Balog. Edző: Szőcs Loránd. Játékvezetők: Bálint Attila és Benedek András (mindketten Székelyudvarhelyről). A párharc második mérkőzését szerdán, április 18-án 19 órától rendezik a csíkszeredai Erős Zsolt Arénában. Amennyiben az Imperial Wet azt a találkozót is megnyeri, akkor elkerüli a kiesést.

Az alsóházi rájátszás másik ágán, az egyik fél három győzelméig tartó csatában a háromszékiek megnyerték az első meccset, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 9– 3-ra győzött hazai pályán a Resicai Muncitorul ellen. Ez a párharc április 22-én, vasárnap 17 órakor Krassó-Szörény megyében folytatódik.

A felsőház 1. csoportjában a Dévai Autobergamo, a Temesvári Informatica és a Poli Iași, a 2. csoportban pedig az United Galați, a Dunărea Călărași és a Futsal Klub Székelyudvarhely kapott besorolást. A felsőházban a csapatok az alapszakaszbeli he- lyezés függvényében 3, 1, illetve 0 ponttal kezdik a rájátszást. Az oda–visszavágók után az első helyezettek a bajnoki döntőben, a másodikok pedig a bronzéremért fognak csatázni.

KORÁBBI FELVÉTEL: GECSE NOÉMI

Szerdán este Csíkszeredában folytatódik az Imperial Wet–City’Us párharc

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.